Home - Spanien - Extremadura

Campingpladser i EXTREMADURA

Spanien: Regioner

Extremadura: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Extremadura!

Extremadura er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Extremadura er en lille ikke særlig kendt region i Spanien og uden for turistruterne, men med uendeligt skønne landskaber. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Extremadura giver turister mulighed for at udforske dette område på grænsen til Portugal, mellem Tagus og Guardian-floderne.

Extremadura er hovedsageligt et landbrugsområde og er præget af store skove af korkeg og enorme græsområder med griseopdræt (den iberiske gris kaldet Patanegra), hvorfra den berømte iberiske skinke produceres ”serranoskinke".

I denne region må man ikke gå glip af ruinerne fra den arabiske dominans og smukke middelalderbyer som den vidunderlige og karakteristiske Caceres, også kendt som "storkenes by" på grund af tilstedeværelsen af disse dyr, men også byerne Zafra, Trujillo, som var Francisco Pizarros fødeby, Erobreren af Inca-riget, Plasencia, Hervas og Coria, er bemærkelsesværdige eksempler på middelalderlig arkitektur.

I Esatremadura kan man også beundre mange smukke og velbevarede klostre som Santa Maria de Guadalupe og San Jeronimo de Yuste.

Unesco har indskrevet tre steder på listen over verdens kulturarv: den arkæologiske samling i Merida hovedstad i regionen og rig på romerske monumenter, den gamle by i Caceres og det Kongelige kloster Santa Maria de Guadalupe.

Nogle af campingpladserne i Extremadura er placeret i nærheden beskyttede områder som Monfrague Nationalpark, Sierra de Gata, Garganta de los Infiermos og Los Barruecos, et område med granitblokke med meget særlige former. Disse parker er et ægte paradis til birdwatching. Også dalen Valle del Jerte er meget smuk at besøge og i i foråret er den rigtig imponerende, når den males hvid af kirsebærblomster.

Blandt de kulinariske specialiteter i regionen bør du prøve den berømte Torta del Casar, der intet har at gøre med søde kager, men det er en blød ost serveret med croutoner, som kan smøres og nydes varm.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l