Home - Spanien - Galicien

Campingpladser i GALICIEN

/

3

Resultater 1 til 8 af 17

Spanien: Regioner

Galicien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Galicien!

Galicien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Galicien er en af Spaniens mest stemningsfulde regioner og er højt elsket af turister, der har besøgt den. Det er det nordligste område i landet, og campingpladserne og ferielandsbyerne i Galicien giver dig mulighed for fuldt ud at nyde området. Her gik grækernes grænse for slutningen på den kendte antikke verden, mellem grønne dale, fantastiske landskaber og en fantastisk kystlinje ud til Atlanterhavets blå vand.

Galicien betragtes som det "Spaniens grønne hjerte" takket være dens naturparker, de sinuøse dale, søerne og vandløbene. Et ægte paradis for dem, der elsker naturens skønheder.

Også de, der elsker kunstbyer vil ikke blive skuffede: campingpladserne i Galicien giver mulighed for nemt at besøge byerne i regionen. La Coruna er for eksempel en ægte perle lavet af natur, historie og kunst, og den berømte Santiago de Compostela, den endelige destination for Camino de Santiago, som er blevet gået siden middelalderen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l