Home - Spanien - Kanariske Øer

Campingpladser i KANARISKE ØER

Spanien: Regioner

Kanariske Øer: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Kanariske Øer!

Kanariske Øer er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Lange strækninger med gyldent sand, mildt klima, smukke naturområder: det er de smukke Kanariske Øer.

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvor du skal tilbringe din næste ferie, kan campingpladserne og ferielandsbyerne på De Kanariske Øer være den løsning, du leder efter.

De Kanariske Øer er et stykke af Afrika, der har revet sig løs fra kontinentet og opdelt sig i syv vidunderlige øer: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, El Hierro, La Gomera, Gran Canaria og La Palma.

Campingpladserne på øen Tenerife er de mest populære, netop fordi dette er øen, der tiltrækker mange turisme takket være de vidunderlige strande og det krystalklare hav.

Gran Canaria har nogle campingpladser, men er mindre turistet end Tenerife og har derfor stadig uberørte naturlandskaber som er blevet tildelt titlen Biosfære reserve område.

Hver af disse øer har sit eget særpræg og særlige kendetegn og, hvis man bor på en af campingpladserne og ferielandsbyerne i dette område giver det mulighed for at besøge dem alle og opdage, hvad de gemmer på, for det er let at komme fra den ene til den anden ø.

Fuerteventura er vild og meget stille, egnet specielt til ferie med familie og børn, men også et paradis for surfere på grund af den kraftige vind, der hæver bølgerne flere meter op, a PalmaL er frodig og grøn, også berømt for den store produktion af aromatiske håndlavede cigarer, El Hierro, der i lang tid var grænsen for den kendte verden, Lanzarote, kendt for den virkelig charmerende og enestående vulkanske jord, La Gomera bevarer stadig sit vilde og brutale oprindelige udseende.

De typiske kanariske retter er en blanding af de klassiske spanske traditioner og opskrifterne i det nærliggende Afrika, uden at være alt for kompliverede. Smag de krydrede saucer mojos tilberedt med salt, hvidløg, eddike og aromatiske urter fremstillet med forskellige variationer. Også fiskeretterne er fantastiske: Sancocho, (kogt havaborre med sød kartoffel og stærk sauce), Tollos (små hajer tørret i solen og lagt i salt), pescado encebollado (fisk med løg og tomatsauce) og salpicon de pescado (salat af blandet fisk med grøntsager ).

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l