Home - Spanien - La Rioja

Campingpladser i LA RIOJA

Spanien: Regioner

La Rioja: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

La Rioja!

La Rioja er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Den selvstyrende region Rioja ligger i den nordlige del af Spanien. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Rioja giver mulighed for at besøge og lære denne region at kende, som er rig på historie og attraktioner, som man ikke må gå glip af.

Rioja var allerede kendt i romertiden under navnet Hispania Tarraconensis, og i området levede nogle iberiske stammer såsom Autrigones, Berones og Vascones i de fladere områder.

Klimaet i regionen er typisk Middelhavsklima, med kølige og snefulde vintre på bakkerne og tørrere og varmere somre på sletterne. Området har en bred vifte af morfologier, med sletter og bjergtoppe højere end 2.000 meter over havets overflade, som bjergene i Sierra de la Demanda og Sierra de Cameros Nuevo.

Nogle af campingpladserne ligger langs flodbredderne i denne region, først og fremmest Ebro, uden at glemme  Najerilla, Leza, Alhama, Oja, Iregua og flode Cidacos.

Denne region krydses af en strækning af den berømte Camino de Santiago, en pilgrimsrejse, der slutter i Santiago de Compostela. Logrono er en af de byer, der er på denne vej, og de mange monumenter i byen gør den interessant, herunder den berømte Santa Maria de Palacio, den ældste kirke i byen, som genkendes på spirene i gotisk stil.

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Najera giver mulighed for at besøge denne by, en gammel by, hvor hoffet var bosiddende. Her ligger det smukke kloster Santa Maria la Real og ikke langt derfra er San Millan de la Cogolla hvor man kan besøge klosteret Suso og Yuso, begge inkluderet på Unesco’s verdensarvsliste.

La Rioja Alta er også et område med store kvalitetsvine. Landsbyerne omgivet af vinmarker og kældre, har været dedikeret til denne produktive aktivitet i mange år. Vi er i området for den mest berømte røde drue i hele Spanien, Tempranillo, som er i rødvinene i dette område med den største procentdel. Rioja er den eneste region, hvor oprindelsesbetegnelsen er blevet anerkendt (D.O.C.), så du må ikke gå glip af et glas god vin til at skåle for din ferie!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l