Home - Spanien - Madrid

Campingpladser i MADRID

Spanien: Regioner

Madrid: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Madrid!

Madrid er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

En kombination af fashionabelt liv og kulturelle attraktioner, Madrid en by med store følelser. Et ophold på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne i Madrid vil give dig mulighed for at kombinere afslappende liv i naturen med kulturelle besøg og fornøjelser.

Den spanske hovedstad tilbyder sine gæster elegante bygninger og smukke torve, men også utallige natklubber, hvor de fester indtil om morgenen, det hele gør byen meget levende.

En af de første ting man bør besøge i Madrid, hvis du bor på en af campingpladserne i denne by er Palacio Real og Catedral de la Almudena: den spanske kongefamilies officielle residens, der bruges til officielle ceremonier. Slottets skønhed omfatter Prinsens Port, Sabatini haven, Campo del Moro, men især det luksuriøse interiør, herunder Alabardos hall’en, hvor man kan beundre en fresko af Tiepolo som skildrer The Apotheosis of Aeneas. Overfor paladsets sydlige facade ligger katedralen Santa Maria de la Almudena, hovedkirken i Madrid.

En af de vigtigste pladser i byen er Plaza Mayor, animeret af gadekunstnere og omgivet af bygninger på tre sider, pladsen har ni adgange, hvoraf den mest berømte er den Arco de Cuchilleros. I de to ender er Casa de la Panaderia og Casa de la Carniceria og i midten står Rytterstatuen af Filip 3..

Puerta del Sol er Madrids mest berømte mødested og er vært for en af årets største begivenheder: nytårsaften. I midten af pladsen er Bjørnestatuen, bygget i anden halvdel af det tyvende århundrede af billedhuggeren Antonio Navarra Santafe.

Når du ønsker at slappe af er der intet bedre end en aften i  Barrio La Latina, et kvarter i Madrid, hvor du kan besøge den Kongelige Basilica di San Francisco den Store, slentre gennem de maleriske haver, især Las Vistillas, eller blot vandre gennem gaderne, der stammer tilbage til middelalderen.

Las Ventas er også meget smuk, den tredje største Plaza de Toros i verden: et amfiteater dedikeret til tyrefægtning.

Kunstelskere kan ikke gå glip af det pragtfulde og berømte museum Prado og Reina Sofia, der begge er rige på uforglemmelige værker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l