Home - Spanien - Murcia

Campingpladser i MURCIA

Spanien: Regioner

Murcia: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Murcia!

Murcia er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Den selvstyrende region Murcia er en region i det sydlige Spanien, rig på naturskønne steder at besøge. Campingpladserne og ferielandsbyerne i Murcia er primært koncentreret langs Middelhavskysten, den såkaldte Costa Calida, en af de smukkeste kyststrækninger i hele Spanien.

Hvis man elsker vandsport et området perfekt: roning, sejlads, windsurfing og dykning er meget populære aktiviteter både blandt turister og lokale.

Murcia, hovedstaden med samme navn, ligger på bredden af floden Segura, og er omgivet af enorme frugt- og grøntsagsplantager, der giver området et helt unikt aspekt. Af denne grund er Murcia-regionen populært kendt som ”Europas køkkenhave”. Byen er også hjemsted for to store universitetscentre og er præget af et meget fascinerende historisk centrum fuld af monumenter og interessante steder.

Omkring halvtreds kilometer fra centrum af Murcia er der en anden meget interessant by at besøge: Cartagena. Det er en af de mest berømte turistbyer ved kysten, der, takket være tilstedeværelsen af campingpladser omgivet af naturen, giver mulighed for at tilbringe afslappende ferie ved havet. I Cartagena kan du også besøge det fantastiske Nationalmuseum for Undervandsarkæologi.

En anden by, der er værd at nævne er Lorca, en by med mange historiske bygninger i barokstil, blandt hvilke den katolske kirke Collegiata di S. Patricio og Lorca slottet, som begge er nationale monumenter.

Man bør også se Caravaca de la Cruz, den Hellige by. Ifølge legenden konverterede den mauriske konge Abu Zaid til kristendommen 1232, da han så to engle komme ned fra himlen for at bringe et kors ned, så en præst fængslet i byens borg kunne holde messe. Kirken blev bygget op omkring denne legende og blev et pilgrimssted.

Under dit ophold i denne region i Spanien, bør du prøve nogle af de kulinariske specialiteter såsom Pisto Huertano, en typisk ret lavet af peberfrugter, løg og tomater, og Zarangollo lavet med zucchini, æg og løg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l