Home - Spanien - Navarra

Campingpladser i NAVARRA

Spanien: Regioner

Navarra: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Navarra!

Navarra er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Hvis du tilbringer din ferie på en af campingpladserne eller ferielandsbyerne i Navarra, så du kan tage på en tidsrejse og ikke kun i denne smukke region i Spanien. Navarre er i den nordlige del tæt på Pyrenæerne og det franske Baskerland og indeholder vigtige natur- og kulturattraktioner. På den ene side den stille slette, på den anden Pyrenæernes storhed.

En af de mest berømte byer i hele Spanien er helt sikkert hovedstaden i Navarre, Pamplona, kendt for den berømte San Fermín-festival og tyreløbene, der finder sted om sommeren. Den gamle bydel, der krydses af Camino de Santiago, inviterer til at slentre rundt og smage de berømte "pinchos" snacks. Plaza del Castello, er meget kendt i byen og derfra starter Avenida de Carlos III og den brede Paseo de Sarasate.

Hvis du opholder dig på en af campingpladserne i Media zonen, syd for Pamplona, kan du besøge den majestætiske Castello de Javer, Navarres skytshelgen, og du vil blive fascineret. En rundtur til fortidens skatte i Navarra, kan ikke undlade at medtage et besøg i regionens gamle hovedstad Olite. I denne by kan du beundre et mesterværk af gotisk arkitektur fra det 15. århundrede: Palacio de los Reyes de Navarra. Det er et stort kompleks, der blev bygget som en romersk garnison, omgivet af en mur bevæbnet med 15 tårne, udsmykket med smukke hængende haver, azulejos-dekorationer og polykromlofter.

I Navarra adskiller kun korte afstande helt forskellige verdener: Det sydlige Navarra præsenterer for eksempel spektakulære landskaber, som f.eks. ørkenområdet i Bardenas Reales, der ligger i den yderste sydvestlige del af regionen.

 Også de Oliva klostret er et smukt besøg, en oase af fred og ro, grundlagt i 1140, med en smuk gotisk kirke, en romansk capitolhal og et kloster fra det 15. århundrede.

Midt i det grønne, mystiske og ensomme står den smukke kirke Eunate, der absolut fortjener et besøg, hvis man bor på en af campingpladserne i området. Gå heller ikke glip af krypten i Leyre og klosteret Iranzu.

Blandt Pyrenæernes bjerge, omgivet af tåge, står den maleriske kirke Collegiata di Roncesvalles, udgangspunktet for ruten, der fører til Santiago de Compostela for de fleste pilgrimme.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l