Tyskland: Regioner

Baden-Württemberg: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Baden-Württemberg!

Baden-Württemberg er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Baden-Württemberg er ideelle, hvis man vil besøge dette smukke område i det sydvestlige Tyskland, kendetegnet ved nogle af de smukkeste naturlandskaber i hele landet og en kunstnerisk og kulturel arv af stor værdi. Baden-Württemberg er beliggende på grænsen til Schweiz og Frankrig, og er takket være de smukke landskaber og muligheder på steder som Schwarzwald og Bodensøen, en forbundsstat, der opfylder behovene hos turister, der ønsker en ferie i det fri. Baden-Württemberg er det sted i Tyskland, der er mest populært indenfor mad og vin og med kurbade som Baden-Baden er det næsten umuligt at kede sig, selv for de mest aktive og krævende turister.

De, der elsker ferie midt i naturen vil ikke blive skuffet: Campingpladserne og ferielandsbyerne i Schwarzwald ved Rhinens bredder, de to områder, hvor der er den største koncentration af udendørsfaciliteter, giver mulighed for at slappe af i det grønne eller tage på vandreture eller mountainbiking. Floder, søer og vandfald danner små hjørner af paradis, som man kan se tæt på eller fra naturskønne udsigtspunkter, måske med en kort pause i vinkældrene og de traditionelle restauranter, der ligger spredt ud over hele området. For eksempel kan vinelskere udforske de smukke Kaiserstuhl-bakker, mellem Schwarzwald og de franske Vosger for at nyde den fremragende Grauburgunder og Spätburgunder. Maden er god i hele Baden-Württemberg, og i området ved Bodensøen er der mange bondegårdsferiesteder og restauranter, der har spændende menukort og postkortlignenede omgivelser, og det hele begunstiget af det milde klima i det sydlige Tyskland.

Ferie på campingpladserne og i ferielandsbyerne i Baden-Württemberg er også ideelle til at besøge de mange landsbyer og slotte i forbundsstaten, den smukke blomsterø Mainau eller kunstbyerne. Ud over hovedstaden Stuttgart, en by indenfor fremstillingsindustri, men også rig på kulturelle begivenheder og festlig, er det bestemt også værd at besøge den maleriske Heidelberg ved bredden af floden Neckar, samt Mannheim, Karlsruhe, Freiburg og Tübingen, alle kendetegnet ved en original blanding af kunst, kultur og arbejde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l