Home - Tyskland - Bayern

Campingpladser i BAYERN

/

2

Resultater 1 til 8 af 11

Tyskland: Regioner

Bayern: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Bayern!

Bayern er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Bayern er de mest efterspurgte af tyskerne og udenlandske turister, der besøger Tyskland og grundene er at finde i den charmerende kombination af faktorer, der spænder fra omgivelsernes skønhed til det milde klima, til den store kulinariske tradition i den sydlige delstat. Bayern er ideel for dem, der elsker ferie omgivet af natur takket være de store grønne områder og de mange forskellige landskaber, og området giver mulighed for at udøve udendørsaktiviteter som vandreture, mountainbike og samtidig udforske et område rigt på middelalderlandsbyer og slotte. Om vinteren giver Bayern også mulighed for at dyrke vintersport i skiområderne Zugspitze og Tölz, især på skisportsstederne Garmisch-Partenkirchen og Oberstdorf.

Med campingpladser og turistbyer spredt over hele territoriet, især i området omkring München og tæt på grænsen til Østrig, er Bayern specialiseret i at være vært for turister fra hele verden. Mens campingpladserne ved München er efterspurgte hele året, især om efteråret under festlighederne ved Oktoberfest, byder resten af Bayern på en rig menu af turistruter designet til en full immersion i forbundsstaens mest typiske omgivelser og traditioner. Den mest berømte og brugte rute er absolut Den Romantiske Vej, der går fra Würzburg til Füssen i Allgäu: til fods eller på cykel, Den Romantiske Vej fortryller med naturen ved Tauber-dalen og Lechfeld sletten, atmosfæren og storslåede slotte såsom Schloss Neuschwanstein. Omgivelserne, der omgiver turistruterne dedikeret til Bayerns fæstninger og middelalderlandsbyer, hvor historie og myte fusionere, er også meget fascinerende, ligesom Den Tyske Alpevej, der fra Lindau til Berchtesgaden, fører turister gennem fascinerende landskaber af stor naturalistisk værdi, er fortryllende.

Bayerns campingpladser er, ligesom dem i München, ideelle til at besøge at besøge kunstbyerne. Blandt de mest fremtrædende eksempler er Nürnberg, Bayerns næststørste by og kulturelle hovedstad i Franken, men også Erlangen, Regensburg, Ingolstadt, Augsburg og Würzburg er et besøg værd.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l