Tyskland: Regioner

Berlin: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Berlin!

Berlin er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Berlin giver mulighed for at besøge Tysklands hovedstad og dens omgivelser ved at vælge, om de vil bo i parkerne i nærheden af centrum, eller i de roligere afsidesliggende områder ved Berlins søer og floderne Havel og Spree. Faktisk er Berlin blandt de mest besøgte storbyer i Europa og i verden, og byen har en lang række grønne områder, der giver mulighed for at opleve de største turistattraktioner uden stress.

Fra campingpladserne og rastepladserne i Berlin kan du nå centrum på kort tid takket være offentlig transport og det tætte vejnet. Hvad skal man se i Berlin? Ligesom alle europæiske storbyer har den tyske hovedstad også en bred vifte af turistattraktioner, og valget varierer afhængigt af den tid, der er til rådighed for de besøgende. Uanset om det er ferie eller weekend er nogle af de uundgåelige steder Brandenburger Tor, Holocaust Memorial og East Side Gallery, som fortæller historien om byen. Apropos symbolerne i Berlin, har Berliner Fernsehturm dog en vigtig rolle, da det er tv-tårnet, der guider turisterne til den centrale Alexanderplatz.

Naturen, der er højt elsket af campister, er også hovedpersonen i centrum af Berlin og i særdeleshed i den mere end 200 hektar grønne Großer Tiergarten, en park beliggende i bydelen Mitte. Dem, der elsker parkerne, bør heller ikke gå glip af Schlosspark Charlottenburg og skoven af Grunewald, Berlins skov, som strækker sig langs floden Havels østlige bred.

En livlig by fuld af begivenheder, både verdslige og kulturelle, Berlin er en by rig på museer, der dækker forskellige områder. Den mest overraskende er det arkæologiske museum Pergamonmuseum, men også Altes Museum, Neus Museum, Altes Nationalgalerie og DDR Museum er fascinerende. Mere generelt giver et besøg på Museumsinsel (museumsøen) mulighed for en full immersion i kunst og kultur, også selvom man kun har lidt tid til rådighed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l