Tyskland: Regioner

Brandenburg: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Brandenburg!

Brandenburg er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Brandenburg giver mulighed for at tilbringe en ferie på landet, mindre end en time i bil, motorcykel eller autocamper fra hovedstaden Berlin. Brandenburg, der er beliggende i den nordøstlige del af Tyskland, på grænsen til Polen, omfatter hovedstaden Berlin, der giver turister, der ønsker at besøge bystaten, mulighed for at nyde behagelige dage i naturen. Brandenburg er rig på søer, floder og grønne områder, og er ideel til vandring eller cykling, takket være omgivelserne med charmerende steder såsom Uckermark med turistruten Route der Backsteingotik eller den eventyrlige Spreewald med vandløbe, hvor man kan sejle med båd gennem skove og gårde.

Mens Spreewald er en turistattraktion kendt i hele Tyskland og endda uden for grænserne, giver Den internationale Nationalpark Nedre Odertal i stedet mulighed for at udforske en naturlig oase dannet af flodsletter og utrolige omgivelser dannet af Oder-flodens løb: området er ideelt for campister, der er fugleinteresserede, til vandreture i naturen og opdagelse af lokale traditioner.

Regionen Brandenburg er et paradis til campingferie og tilstedeværelsen af mange naturparker er det klareste bevis på dette: blandt disse vil vi fremhæve UNESCO Biosphärenreservat Spreewald, Naturpark Westhavelland, Naturpark Uckermärkische Seen og Biosphärenreservat Schorfheide-Chorin. Selv hovedbyen Potsdam er omgivet af grønne områder og vandløb: placeret mindre end en times kørsel fra Berlin, mellem Templiner See og Tiefer See, betragtes Potsdam som et "Tysklands Versailles", hvor parker, slotte og og smukke bygninger fortryller enhver turist. Med mere end 20 søer i omegnen og en lang historie, som det fremgår af vældet af kulturelle steder, tiltrækker Potsdam med sin rigdom af attraktioner, som har gjort at byen er blevet en del af UNESCO’s verdensarv. Det mest repræsentative historiske sted i Potsdam er utvivlsomt Sanssouci-slottet med dets park.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l