Home - Tyskland - Bremen

Campingpladser i BREMEN

Tyskland: Regioner

Bremen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Bremen!

Bremen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Bremen er ideelle for turister, der ønsker at tilbringe deres ferie i det nordlige Tyskland, og udforske bystaten Bremen og dens tvillingeby Bremerhaven, som ligger ud til Nordsøen. Udendørsfaciliteterne, der er beliggende primært i nærheden af centrum af Bremen, langs bredden af floden Weser, og langs Bremerhavens kyst, nyder godt af disse steders ekstraordinære skønhed, hvor det moderne og det gamle kombineres i en fascinerende blanding af landskaber og kunstneriske og kulturelle attraktioner.

Bystaten Bremen, der ligger langs Weser-flodens bredder, har en mere end 1200 år gammel historie, der dukker op alle steder under en tur rundt i det historiske centrum: det imponerende rådhus med den lige så majestætiske Rolandstatue og op til Markedspladsen. Bystaten forfører med sine historiske monumenter og den sprudlende atmosfære, der er typisk for universitetsbyerne især om aftenen. Takket være de mange grønne områder, som ligger på begge sider af Weser-floden, giver campingpladser i Bremen mulighed for at tilbringe en afslappende ferie på landet et par kilometer fra det travle centrum, og med gode forbindelser med offentlig transport. Byen Bremen, der også kendt under navnet ”Bremen by-musikanter", til ære for brødrene Grimms eventyr, og som "Ølbyen" på grund af tilstedeværelsen af en af verdens førende producenter af drikken, er et reelt kulturcentrum, rig på museer og arrangementer, der finder sted i løbet af året.

Mens Bremen er en smuk by ved floden, er dens enklave Bremerhaven i stedet en havneby ud til Nordsøen, den største i Tyskland blandt dem, der ligger ud til dette hav. Bremerhaven ligger omkring 60 km fra Bremen og byder på campingpladser og landsbyer tæt på havet og virkelig stemningsfulde landskaber: Bremerhaven er en antik og moderne havneby på samme tid, der kombinerer ekstraordinær omgivelser med mulighed for at besøge museer og særlige attraktioner såsom hav-zoo.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l