Home - Tyskland - Hamborg

Campingpladser i HAMBORG

Tyskland: Regioner

Hamborg: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Hamborg!

Hamborg er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Hamborg er beliggende i umiddelbar nærhed af bystaten, der ligger mellem regionerne Niedersachsen og Schleswig-Holstein. De er ideelle for dem, der ønsker at besøge mange seværdigheder i Hansestaden, eller som en alternativ base under demonstrationer og begivenheder i området, campingpladserne ved Hamborg giver mulighed for at bo midt i naturen i landet få kilometer fra byens centrum.

Hamborg er også kendt som "Nordens Venedig", da det er en havneby med kanaler med stor charme. Hamborg er et besøg værd på ethvert tidspunkt af året med det store antal turistattraktioner og byens unikke personlighed. Hamborg er den anden største by i Tyskland efter antal indbyggere og er en smeltedigel af kulturer, et romantisk sted og samtidig fuld af vitalitet, der fortjener at blive udforsket lidt efter lidt: fra Elbens bredder til den maleriske udsigt over Alster-søen, fra Det moderne HafenCity-distrikt og Speicherstadt-lagrene til Fischmarkt, alle seværdighederne i Hamborg byder på charmen i en tidløs by, der bevæger sig elegant mellem moderne og gammelt. En by fuld af kontraster, godt repræsenteret af St. Pauli-kvarteret med Red light-stederne i Reeperbahn, ikke langt fra den elegante Blankenese med de karakteristiske hvide huse med udsigt over Elben.

Lidt snob og lidt underground, Hamborg sprutter af liv på hvert et hjørne tkket være de mange natklubber og den fyldte kalender med kulturelle arrangementer, der animerer byen på alle årstider. Mange turister vælger campingpladserne og ferielandsbyerne i Hamborg for at benytte sig af de muligheder, som byen byder på, uden dog at give afkald på afslappelse midt i naturen og de typiske former for service man finder på udendørsfaciliteterne. Campingpladserne i Hamborg, der ligger ved Elbens bredder eller i nærheden af parkerne, der ligger omkring bycentrum, tilbyder den service, som turisterne sætter pris på under deres ferie i ferielandsbyer: fra animation til swimmingpool, til den hyggelige atmosfære om aftener i selskab med dem, der har samme lidenskab for udendørsturisme.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l