Tyskland: Regioner

Hessen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Hessen!

Hessen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Hessen giver mulighed for i fred og ro at besøge Tysklands forbundsstat, hvis hovedstad er Wiesbaden, en by, der ikke er kendt blandt udenlandske turister, men som som er en dejlig rolig og velholdt by med attraktioner som f.eks. kurbadene, kasinoet og udsigten til Neroberg. Men Hessen er også og frem for alt Frankfurt am Main, blandt Tysklands vigtigste økonomiske og finansielle centre med de skinnende skyskrabere, især Sølvtårnet og Eurotower, som gør det muligt at glemme, at byens store historiske og arkitektoniske fortid er blevet slettet af krigsøksen. Römerberg-pladsen, Kaiserdom og operahuset sammen med Kunsthalle Schirn minder os om, at vi er i et kunstnerisk og kulturelt centrum, der stadig er fuld af attraktioner og vitalitet.

Vælger man en campingferie for at besøge Hessen giver det også mulighed for at tage en tur gennem naturen i et overvejende bakket område med dale, der snor sig mellem floderne Fulda og Lahn i den nordlige del, Main og Rhinen i den sydlige, sammen med bjergkæderne Rhön, Westerwald, Taunus, Spessart, Vogelsberg og Odenwald.

En tur rundt i Hessen giver dig mulighed for at kombinere ferien midt i naturen med at udforske moderne byer og flere mere karakteristiske byer, måske på en campingplads, der er udstyret til udendørs aktiviteter. Naturelskere vil for eksempel sætte pris på Rhon naturreservatet og dens biosfære, og man kan nyde behagelige byture i byer som: universitetsbyen Marburg, den smukke Limburg an der Lahn med den maleriske gamle bydel med bindingsværkshuse , den elegante Fulda, hvor barokken og bygningernes velholdte haver fanger enhver turists interesse.

Gå ikke glip af de små kurbyer Bad Salzhausen, Bad Salzschlirf eller Herbstein, samt de naturskønne cykelstier Vulkanradweg og BahnRadweg Hessen, som er et besøg værd.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l