Tyskland: Regioner

Niedersachsen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Niedersachsen!

Niedersachsen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Niedersachsen giver mulighed for at besøge Tysklands mest originale forbundsstat, da det er den eneste, der kombinerer hav og bjerge, to af de mest efterspurgte omgivelser for entusiaster af udendørsferier. Med Hannover som hovedstad og et område mellem floderne Ems og Elben, henholdsvis mod vest og øst, ligger Niedersachsen ud til Nordsøen og har store strande, der er ideelle til sommerferie og tilbyder spektakulære landskaber som Wattenmeer med dets rig økosystem. I den sydlige del er det derimod muligt at gå på vandreture og stå på ski, afhængigt af sæsonen, på Harz-bjergkæden.

Der er flest campingpladser ved Nordsøen, og det skyldes landskabets skønhed og det faktum, at Niedersachsen har Tysklands længste kyst, hvor du kan finde turiststrande, Wattenmeer og de Østfrisiske øer: De vigtigste, der tilhører Niedersachsen Wattenmeer Nationalpark, er Borkum, Juist, Norderney, Baltrum, Langeoog, Spiekeroog og Wangerooge.

Forbundsstaten er meget populær til ferie i det fri og både til aktive ferier og til afslapning i naturen. Niedersachsen giver også mulighed for at bo på campingpladser ved bredden af søerne og floderne i Weserbergland, et grønt område kendetegnet ved historiske bygninger og et område udsmykket med søer som Dümmer, Steinhuder Meer og Zwischenahner Meer. Dette og Lüneburger Heide er nok de bedste områder i Niedersachsen til udforskning af området til fods eller med mountainbike. Vest for Hannover er også Schaumburg-området med de sjældent smukke slotte og især Bückeburg-slottet, der bør ses.

Vi har nævnt Hannover, en by kendt for sit store udstillingscenter, men som også byder på mange turistattraktioner, der er forbundet med den kunstneriske og kulturelle rute Roter Faden. Blandt de andre byer i Niedersachsen man bør besøge i anledning af campingferie er der også Göttingen, Lüneburg, Celle og Stade med de karakteristiske historiske centre. Endelig er skal vi også nævne forlystelsesparker til familieferier eller ferie med venenr i Niedersachsen: den største og mest berømte er bestemt Heide Park i Soltau.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l