Tyskland: Regioner

Nordrhein-Westfalen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Nordrhein-Westfalen!

Nordrhein-Westfalen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Nordrhein-Westfalen giver turister mulighed for at fordybe sig i naturen i en af Tysklands mest velegnede forbundsstater til udendørsferie takket være de mange faciliteter, store grønne områder og tjenester dedikeret til turister. Nordrhein-Westfalen skal udforskes lidt ad gangen eller under en ferie med stop på forskellige campingpladser for området har hele 14000 km cykelstier og trekkingruter, der krydser nogle af landemærkerne i forbundsstaten, som Rothaarsteigsporet fra Brilon til Kahler Asten og op til Dillenburg i Hesse.

Nordrhein-Westfalen er grøn og charmerende, og byder på talrige campingpladser spredt over hele området, hvilket viser, at Ruhrs industriområde, blandt de mest udviklede i Tyskland, kun er en del af et område, der i stedet flirter med økologisk ferie. Også takket være områdets konformation og takket være Rhindalen kombineres landdistrikter og vandområder med landsbyer og historiske byer. Med mere end 200 søer til at dyrke vandsport og 1.500 km floder, der danner spektakulære landskaber, er der masser af muligheder for at nyde sjove ferier på campingpladser samt muligheder for at slappe af i kurbade eller med udflugter for at opleve de 14 naturparker. Om vinteren kan fans af snedækkede landskaber og skiløb nyde Eifel- og Sauerlandområderne.

Nordrhein-Westfalen hvor nogle af Tysklands mest berømte kunstnere er blevet født, som den sublime komponist Ludwig van Beethoven, er også en føderal stat fuld af kunstneriske og kulturelle attraktioner: Museer og koncertsale er spredt over hele området, og fortjener at blive besøgt på enhver tid af året, også med behagelige besøg på de mange gourmetrestauranter i området. Blandt kunstbyerne man ikke skal gå glip af, er: den fascinerende Düsseldorf og de nærliggende zoner, Köln med sin berømte katedral, den tidligere tyske hovedstad Bonn og historiske steder som Aachen og Münste.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l