Tyskland: Regioner

Rheinland-Pfalz: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Rheinland-Pfalz!

Rheinland-Pfalz er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Rheinland-Pfalz er mange og drager fordel af den geografiske placering i en af de forbundsstater, der har flest turistattraktioner, især for dem, der nyder udendørsferie. Rheinland-Pfalz, som er beliggende i den vestlige del af Tyskland, på grænsen til Frankrig, byder på kuperet terræn, hvilket gør den ideel til vinproduktion: de mange vingårde er turistdestinationer for entusiaster af mad- og vinture med mulighed for besøg i vinkældre og hos de små lokale producenter. Her snor den berømte Deutsche Weinstraße sig, Tysklands mest berømte vinrute takket være de karakteristiske landskaber, produktionsområderne og de maleriske landsbyer. Rheinland-Pfalzs bløde bakker er også det ideelle terræn til cykling og vandring.

Fra det grønne landskab langs Rhinen og Mosel til de kunstbyerne i Rheinland-Pfalz. Besøgende i denne forbundsstat, der vælger at bo på campingpladser eller i ferielandsbyer må ikke forpasse lejligheden til at besøge de mest repræsentative byer for kunst og kultur, især hovedbyen Mainz, Koblenz og Trier, hvor den sidstnævnte betragtes som den ældste by i Tyskland for sin romerske oprindelse. Blandt de øvrige vigtige byer at se i Rheinland-Pfalz er der også Speyer og Worms.

Særlig fortjener netop byerne Mainz, med de romerske ruiner og Gutenberg-museet og Koblenz, hvis placering ved sammenløbet af Rhinen og Mosel byder på maleriske landskaber med landsbyer og eventyrlige slotte, at blve besøgt. I Speyer er der imidlertid et af verdens bedste eksempler på romerske bygningsværker: Speyer-katedralen er på UNESCO’s verdensarvsliste. Blandt de mange seværdigheder i Rheinland-Pfalz skal vi også nævne området med slottene, der ligger mellem byerne Koblenz og Rüdesheim, som pynter på den allerede smukke Rhindal med historiske bygninger af stor arkitektonisk og atmosfærisk værdi.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l