Tyskland: Regioner

Saarland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Saarland!

Saarland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Saarland tilbyder ideel indkvartering for turister, som fuldt ud vil nyde de smukke naturlandskaber i denne forbundsstat, der ligger i det vestlige Tyskland på grænsen til Frankrig. Saarlands overnatningsfaciliteter, der ligger spredt over hele området, især langs floden Saar, byder hvert år velkommen til mange cykelturister, der sætter pris på de mange forskellige ruter til rådighed i området, og som er egnet til både familier og sportsfolk, som dem, der går hele vejen op til Hunsrück bjergene.

Turisme i Saarland, er imidlertid ikke kun ensbetydende med cykling og trekking, da forbundsstaten også tilbyder en række aktiviteter lige fra kulturelle arrangementer til udforskning af lokal mad og vin og til golf. Desuden byder Saarland, på trods af sin lille størrelse, på kunstneriske og kulturelle attraktioner af stor interesse, der afspejler, at der er tale om et grænseland mellem Frankrig og Tyskland.

Kunstbyerne i Saarland, der har mange campingpladser omkring sig, er tydelige eksempler på, hvordan overgangen fra minedrift til tertiære erhverv har givet området mulighed for at fremme den rige kulturelle og kunstneriske arv. Saarbrücken, hovedstad i forbundsstaten, er i dag en by, der kan tilbyde turistruter, der snor sig fra slottet til rådhuset og til Ludwigsplatz, alle forskønnet af værkerne bevaret på Saarland Museum. I helt andre omgivelser, er det et must også at se det tidligere stålværk i Völklingen, der er kommet på UNESCO verdensarvsliste som et eksempel på et industrielt miljø.

Landskabet og naturarven har derimod hovedrollen med Saarschleife der, mellem byerne Mettlach og Besseringen, ser Saar-floden danne ekstraordinære omgivelser: vandmassen tegner en snoet vej i det grønne. Saarschleife er blandt de vigtigste turistattraktioner i Saarland og den vestlige del af Tyskland.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l