Tyskland: Regioner

Sachsen-Anhalt: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Sachsen-Anhalt!

Sachsen-Anhalt er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Sachsen-Anhalt giver dig mulighed for at opleve de mange kulturelle og naturskønne attraktioner i denne tyske forbundsstat uden stress, en reel koncentration af ting at gøre og se. Sachsen-Anhalt, som er beliggende i den centrale-østlige del af Tyskland, ikke langt fra hovedstaden Berlin, kombinerer omfattende grønne områder til udendørs aktiviteter, såsom Harz-nationalparken og Biosphärenreservat Mittlere Elba, med infrastrukturer til turister såsom Elbecykelstien og kulturgoder af stor værdi, at de indgår på UNESCOs verdensarvsliste. Angående beskyttede lokaliteter, så anbefaler vi byen Quedlinburg med de små bindingsværkshuse, Dessau med Bauhaus, den uovertrufne have Dessau-Wörlitz og Luthers steder i Eisleben og Wittenberg.

Apropos kunst og kultur, der er tilgængelig fra campingpladserne i Sachsen-Anhalt: Den romanske rute Straße der Romanik giver mulighed for at udforske forbundsstatens rige arv, herunder religiøse bygninger, landsbyer og smukke landsteder: katedralerne i Naumburg, Merseburg og Halberstadt, sammen med den førnævnte Quedlinburg, er grundlæggende destinationer i rejseplanen.

Når vi taler om ruter, tiltrækker ruterne i Sachsen-Anhaltes natur mange turister hvert år, og campingferier giver dig mulighed for fuldt ud at nyde dem. Elbecykelstien tiltrækker cyklister fra hele verden, ligesom trekkingentusiaster kan finde tilfredsstillelse langs ruten Harzer-Hexen-Stieg på cirka 97 km. De, der elsker at udforske landskabet, men foretrækker at gøre det under komfortable forhold, kan tage Harzens smalsporede jernbaner, som tilbyder fortryllende panoramaudsigt mellem dybe dale og eventyrlige skove.

For dem, der elsker kunstbyer byder Sachsen-Anhalt på et uforglemmeligt stop ved hovedbyen Magdeburg ved Elbens bred, ligesom også Halle ved floden Saale og  ”bonbonnieren” Wernigerode bør ses foruden de allerede nævnte Quedlinburg og Wittenberg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l