Tyskland: Regioner

Sachsen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Sachsen!

Sachsen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Sachsen er ideelle for turister på udkig efter ferier med kunst og kultur i en af de stater i Tyskland, der er rigest på historie, det hele pyntet med en høj naturværdi. Sachsen, der er rig på monumenter, museer og arrangementer, tilbyder mange kulturelle ruter, der, takket være områdets 1000 års historie, kan opdeles efter attraktionernes mængde og type. Det samme kan siges om ruterne i naturen, der er perfekte til cykling og vandring og fører turisten på oplevelse i et landskab bestående af bjerge, dale og søer.

Leipzig er et godt eksempel, den ligger ved sammenløbet af tre floder, og tilbyder et kunstnerisk og kulturelt landskab, der går hånd i hånd med musikkens verden, en malerisk gammel bydel og mange søer i omgivelserne, omkring tyve bassiner, der er ideelle til en afslappende ferie på strandene eller til vandreture i de grønne landskaber, der omgiver dem. Blandt parkerne i Leipzig vil vi nævne Cospudener See med vandlandet Belantis,  Markkleeberger See og  Zwenkauer See med mulighed for vandsport og  Stormthaler See.

Hvis de, der elsker at vandre skal søge en campingplads i det Sächsische Schweiz, det bjergrige område fuld af vandrestier, så skal de, der ønsker at nyde byen, ud over Leipzig, besøge den grønne by Dresden eller den elegante Chemnitz. Dresden, der også er kendt som "Elbens Firenze", er hjemsted for monumenter og museer af stor interesse, i et meget forskelligartet miljø: Dresden, der er blandt de største byer i Tyskland, er en grøn og intellektuel byen, delt mellem Altstadts gamle pragt og Neustadts modernitet. Som i Leipzig, har omgivelserne her også høj naturmæssig værdi, Elbens dalområder byder på et af de mest fascinerende flodlandskaber i Tyskland og i hele Europa, takket være tilstedeværelsen af charmerende slotte såsom Schloss Albrechtsberg,  Lingnerschloss og Schloss Eckberg. De, der besøger Dresden, måske til arrangementer som Dresden Music Festival, må ikke gå glip af byens ikoniske monumenter: fra Frauenkirche til Semperoper teater.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l