Tyskland: Regioner

Slesvig-Holsten: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Slesvig-Holsten!

Slesvig-Holsten er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Slesvig-Holsten ligger hovedsagelig langs kysterne i forbundsstaten i det nordligste Tyskland ved grænsen til Danmark. Slesvig-Holsten, der mod øst ligger ud til Østersøen og mod vest ud til Nordsøen, er badeferiedestinationen for badeferie for alle, der elsker afslapning på stranden og vandsport, for ikke at nævne de smukke landskaber, man kan se på de guidede ture, også på øerne eller på cykel langs cykelstierne mellem hav og natur.

Slesvig-Holsten, der ligger mellem to have, fortryller især med den kystnære natur, hvor landsbyer og byer ved havet kombineres med lange strande med meget forskellige karakteristika: man går fra hvide sandstrande til græsklædte områder, fra småsten til typiske klipper ved Østersøen, op til dæmningerne og Vadehavet med tidevandet, der ændrer landskabet under hver passage. Blandt de smukkeste strande i Slesvig-Holsten vil vi fremhæve: den store strand i St. Peter-Ording med et utroligt landskab og god service, familiestranden i Nordermeldorf, badeområdet i Lundenbergsand med udsigt over Husum bugt, den 40 km lange kyststrækning på øen Sylt, den fascinerende strand på øen Amrum, der ændrer sig i takt med tidevandet og den isolerede strand i Helgoland i øgruppen af samme navn. Med frie badefaciliteter eller ikke let tilgængelige strande, fortryller de unikke Slesvig-Holstenske strande, og beliggenheden taget i betragtning er de et ferieparadis for sporty turister, der ønsker at praktisere surfing, windsurfing eller sejlads, de foretrukne aktiviteter med de konstante vinde, der blæser mellem Østersøen og Nordsøen.

I Slesvig-Holstens bagland, hvor der ikke er mangel på campingpladser i de mest interessante områder set ud fra et turistmæssigt synspunkt, er der i stedet store overvejende kuperede grønne områder, floder og søer, der egner sig til udflugter i naturen. Forbundsstaten har faktisk fem naturparker, herunder Holsteinske Schweiz, et område domineret af søer: Den Store Sø Plön, Selentsøen og Kellersøen er de største. Med hensyn til de mest berømte byer i Slesvig-Holsten, vil vi ud over Kiel ved Østersøen, nævne den smukke gamle Lübeck og den maleriske Flensborg og Friedrichstadt, henholdsvis dansk og hollandsk påvirkede.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l