Tyskland: Regioner

Thüringen: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Thüringen!

Thüringen er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladser og ferielandsbyerne i Thüringen tilbyder privilegeret adgang til de mange turistattraktioner i denne særlige forbundsstat i det centrale Tyskland, som er blandt de mindste i størrelse, men præget af mange muligheder for kunst- og kulturelskere, der ikke har noget imod vandreture i naturen. Blandt de vigtigste seværdigheder i Thüringen er i øvrigt kunstbyerne, der afspejler historien og de gamle traditioner i staten, såsom by Weimar, hvorfra oplysningstiden startede i Tyskland. Også hovedstaden Erfurt er fascinerende, en middelalderby med en smuk gammel bymidte med bindingsværkshuse, der ”ledsager” Krämerbrücke, som byder på seværdigheder såsom Domberg, bakken, hvor der er katedralen og Severikirche. Hovedstaden i Thüringen, som også kendt som "tårnenes by" på grund af det store antal kirker og andre religiøse bygninger, byder også på en vigtig turistbegivenhed: julemarkederne i Erfurt er blandt de største og flotteste i hele Tyskland.

De, der nyder at vandre og slappe af i naturen, har derimod et stort udvalg, når de planlægger deres ferie i Thüringen: fra Harz-bjergene i nord til Thüringen-skoven og Rhön i syd. Forbundsstaten har store grønne områder, der gør den ideel til et stort antal udendørsaktiviteter. De grønne områder i Thüringen har mange campingpladser og er hjemsted for over 15.000 km stier, der kan tilpasses både nybegyndernes behov og de mest erfarne. Mountain bike og trekking er absolut de mest populære aktiviteter ved en aktiv ferie i Thüringen, men der er oså masser af muligheder for at slappe af.

Udover campingpladserne i det fri kan turister, der søger mental og fysisk afslapning, finde mange kurbade, hvor der er mulighed for at genoplade efter dagligdagens stress eller helbrede lidelser, takket være mudderets og det svovlholdige vands gavnlige egenskaber.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l