Home - Montenegro

Campingpladser i MONTENEGRO

/

2

Resultater 1 til 8 af 14

Montenegro!

Montenegro er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladser og turistlandsbyer i Montenegro er det ideelle valg for turister, der drømmer om badeferie på postkortlignende steder, som stadig ikke er overfyldte med turister. Montenegro er en lille perle på Balkan-halvøen, som ligger ud til det sydlige Adriaterhav og ligger mellem Kroatien og Albanien. Landet byder på en blanding af krystalklart hav, vild natur, charmerende landsbyer og lokale traditioner, der betager enhver type turist, selv de mest krævende. Positionen udfor Puglia, et af Italiens mest værdsatte områder til sommerturisme, placerer Montenegro som et godt og mindre brugt alternativ til en mindeværdig sommerferie.

Den ca. 300 km lange kystlinje i Montenegro, med uberørte strækninger, repræsenterer hovedattraktionen for turister, der vælger campingpladser i Montenegro til badeferie. Den største koncentration af indkvarteringsfaciliteter og turistserviceydelser er langs kysten i Montenegro, der i de senere år har udviklet sig for at imødekomme turister fra hele verden. De kystnære landskaber er dejlige, fra grænsen til Kroatien, hvor den berømte Kotorbugt er placeret, et af de store vidundere ved Middelhavet: det drejer sig om bugter, reelle fjorde i Adriaterhavet, der udgør en stor naturalistisk og kulturel arv, som en korsvej mellem Vesten og Østen.

Resten af kysten i Montenegro er meget lettere tilgængelig med mange strande og bugter, mod sydøst byder landet på smukke strande såsom Sveti Stefan med sit karakteristiske gyldne sand og Velika Plaza eller Den store strand i Ulcinj, der også er velegnet til dem, der ønsker at udøve naturisme. For dem der derimod kan lide at kombinere dage ved havet med underholdning og sjov, kombinerer Budva Riviera  fascinerende strande, såsom den særlige Drobni Pijesak og den veludstyrede Jaz med steder til en aften i byen.

Men skysten i Montenegro byder på ekstraordinære landskaber, maleriske landsbyer og campingpladser for enhver type ferie, er baglandet lige så fascinerende og endnu ikke så påvirket af turister. Naturen, bjergene og landsbyerne i baglandet bidrager til at skabe en spændende atmosfære med naturskønne perler i form af steder som Scutari-søen og Zeta-dalen. Montenegro har hele fire nationalparker: Udover den allerede nævnte Lake Scutari er der Lovčen, Durmitor og Beogradbjerget. Også bemærkelsesværdige bjergbesteder i Montenegro bør nævnes: Zablijak og Kolasin er populære både om vinteren med sne og om sommeren.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l