Home - Montenegro - Kystregion

Campingpladser i KYSTREGION

/

2

Resultater 1 til 8 af 10

Kystregion!

Kystregion er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Der er mange campingpladser og ferielandsbyer på den montenegrinske kyst og de afspejler den eksponentielle vækst i overnatningsmuligheder til turister, der i stigende antal og fra hele verden vælger at tilbringe deres ferie ved havet i dette lille land på Balkan-halvøen. Med udsigt til Adriaterhavet, ud for Apuliens kyst i Italien, bliver Montenegros kystregion stadig mere populær og man forelsker sig ved første øjekast i det varierede landskab og de mange strande, og det hele koncentreret på omkring 300 km kyststrækning.

Campingpladser ved havet i Montenegro ligger jævnt fordelt fra nord til syd, og det gør det muligt for turister at vælge mellem  lange ferier ved en enkelt struktur, eller nyde korte ture fra den ene campingplads til den anden for at udforske kystens mangfoldighed. Mod nord, nær grænsen til Kroatien og Bosnien-Hercegovina, er en af de største turistattraktioner på den montenegrinske kyst: Kotorbugten er den sydligste fjord i Europa og byder på smukke landskaber, både udsigt til havet og fra de små snoede veje på landet. Det er svært at modstå muligheden for at holde ferie på campingpladserne ved Katorbugten, hvorfra man kan komme til strande og vige eller tage på udflugt i naturen eller på opdagelse i fascinerende landsbyer som Kotor eller Parasto, som ligger ud for Sankt George øerne og øen ”Gospa od Skrpjela” (Our Lady of the Rocks).

Hvis man bevæger sig mod syd bliver Montenegros kyst afgjort  mindre voldsom, men ikke mindre smuk når det kommer til spektakulære landskaber, med Shkodërsøen, der byder på fantastisk natur i det nære bagland. Kysten i det syd-centrale Montenegro har mange campingpladser og ferielandsbyer takket være strandene, der er lettere tilgængelige i forhold til Kotorbugten, og byder på fascinerende badebyer som for eksempel den livlige Budva og de nærliggende Sveti Stefan og Petrovac, Ulcinj med den smukke strand vedi Velika Plaza.

De, der elsker vandreture og ønsker at tage ind i landet bør ud over området omkring Skadar Søen udforske Lovcen National Park, parken, der huser Bjerget Lovćen og beliggende tæt på Kotor-bugten.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l