Home - Danmark - Midtjylland

Campingpladser i MIDTJYLLAND

Danmark: Regioner

Midtjylland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Midtjylland!

Midtjylland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Midtjylland giver turister mulighed for at besøge hjertet af den danske halvø, som er karakteriseret ved den fascinerende kombination af hav og natur. Midtjyllands sletter og søer er den ideelle ramme for udflugter, hvor man kan udforske området og de mest karakteristiske byer i Danmark, men det er kysterne og søernes bredder, der er de mest populære blandt campister: den jyske østkyst, der ligger ud til Kattegat, som adskiller Danmark fra Sverige, er ideelt til dem, der søger rolige strande og kystnære landskaber, mens panoramaet på den vestlige side er meget mere råt og vildt, som følge af vindene fra Nordsøen.

Ferie på campingplads i Midtjylland giver mulighed for at vælge fra en bred vifte af oplevelser, også afslapning på stranden i de varmeste måneder. Den østlige del er, som nævnt, ideel for familier, da turistattraktionerne især er de store sandstrande, skove til vandreture ud til kystlinjen og maleriske byer, der skal udforskes. Der mangler ikke alternativer til de klassiske dage på stranden, såsom besøg ved Randers Fjord, på Samsø med det uspolerede miljø eller Kalø Vig, der ligger nord for Aarhus Bugten, Danmark næststørste by og meget elsket af de unge. Blandt de aktiviteter, man ikke må gå glip af, er også en tur til Skandinavisk Dyrepark Djursland med natur og dyr.

Længere inde i region Midtjyllands opland er campingpladserne ved søerne blandt de mest efterspurgte, da de giver nem adgang til naturlandskaber omkring Mossø, som er regionens strørste sø, og søerne Julsø, Knudsø, Brassø, Ravnsø og de mindre søer. Blandt de søer man ikke må gå glip af er Silkeborg Langsø, som sammen med Gudenå-floden bidrager til Silkeborgs skønhed, det ideelle udgangspunkt for vandring og mountainbiking.

Jyllands vestkyst derimod, er vildere, hvor vinden fra Nordsøen skaber maleriske klitter på de store sandstrande og der er ideelle betingelser for surfing og windsurfing. Gå ikke glip af et besøg ved Ringkøbing fjord, Nissumfjorden og dem på grænsen til Nordjylland, såsom Limfjorden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l