Home - Danmark - Nordjylland

Campingpladser i NORDJYLLAND

Danmark: Regioner

Nordjylland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Nordjylland!

Nordjylland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Nordjylland byder på nogle af de mest karakteristiske landskaber i Danmark, skabt af mødet mellem Nordsøens kraft og Kattegatstrædets ro, der adskiller landet fra Sverige. Regionens hovedby er Ålborg, byen med udsigt til Limfjorden og den fjerdestørste i Danmark, ideel til en kort ferie, både som et udgangspunkt for udflugter til de vigtigste turistattraktioner i området, især Skagen, som  repræsenterer spidsen af den nordlige del af øen Vendsyssel-Thy (Limfjordens nordside) og derfor Nordjyllands og hele Danmarks nordligste del.

Det er ikke en tilfældighed, hvis campingpladserne i Skagen er blandt de mest efterspurgte i Danmark: fra solen, der med sit særlige lys skinner på byen, til standenes hvide sand og til de karakteristiske gule huse, er Skagen en grundlæggende etape på en rejse i Nordjylland. Grenen må man ikke gå glip af, det yderste punkt, hvor Kattegat møder Skagerrak. Man kommer derud med Sandormen (en vogn trukket af en traktor) fra forår til efterår. Grenens hvide strande er et fantastisk syn for hele familien, især den vestlige strand, der er mindre vindblæst. Hvis du befinder dig i området, bør du se den 2 kvadratkilometer store Råbjerg Mile, den store klit, der hvert år bevæger sig med vinden.

Nordjylland er ikke kun Skagen og Grenen, men også den region, der har Limfjorden, fjorden, der adskiller fastlandet fra øen Vendsyssel-Thy, og øer som Læsø ud for Frederikshavns kyst. De, der vælger campingpladser og ferielandsbyer i Nordjylland, gør det også ofte på grund af strandene, og dem på vestkysten er meget populære med den vilde natur: Tornby Strand, Husmoderstranden, Tversted Strand, Kjul Strand, Krage Strand og Uggerby Strand er de mest populære.

Blandt strandene på østkysten, er den mest populære blandt turisterne derimod Frederikshavn strand med palmer, derfor også kendt som Danmarks Palm Beach, men også Bisnap Strand, øst for Aalborg, er meget værdsat og strandene mellem Hals og Hou, som er for hele familien, ligesom Møllesten Strand og Hou Sydstrand.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l