Home - Danmark - Syddanmark

Campingpladser i SYDDANMARK

/

2

Resultater 1 til 8 af 11

Danmark: Regioner

Syddanmark: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Syddanmark!

Syddanmark er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i det sydlige Danmark giver mulighed for at tilbringe ferien i Sønderjylland, den del af den danske halvø, der ligger på grænsen til Tyskland, og på Fyn, Als, Rømø og Mandø. Den sydlige del af Danmark er let tilgængelig fra Schleswig-Holstein, den nordligste del af Tyskland, og er ideelt for turister på udkig efter ferier, der kombinerer direkte kontakt med naturen og udforskning af et land, der er rig på historie.

Grænsen mellem Tyskland og Danmark er "trukket" fra Flensborg Fjord mod vest og floddalen Vidå mod øst, men at fortrylle de turister, der besøger dette område er især den atmosfære, der kendetegner dette område, som er så fredeligt nu, men som tidligere var protagonist i voldsomme tvister. Fra natur i nationalparken Vadehavet til bredden af Lillebælt, strædet, der adskiller Jylland fra Fyn, regionen i det sydlige Danmark der er sin rig på turistattraktioner.

De, der vælger camping i det sydlige Danmark, kan for eksempel se naturfænomener som Sort Sol i Nationalpark Vadehavet, en historisk rekonstruktion såsom Middelalderdyst i Sønderborg, men kan også slappe af på den store strand på Rømø gå gennem de historiske gader i Ribe, Kolding og Christiansfeld. De, der elsker vild natur og vandreture i det fri vil elske det sydlige Danmark, især vestkysten med fantastiske steder såsom nationalparken Vadehavets kyst, der er fascinerende at udforske og også ideel til fuglekikkeri, som i tilfældet med Ho Bugt i Skallingen.

I den østlige del er landskabet imidlertid mere turistpræget, og campingpladser og ferielandsbyer giver nem adgang til sandstrande og de mest livlige byer. Desuden er øerne Fyn, Als, Langeland og de mindre øer et paradis for campister på udkig efter landskaber med en høj naturværdi. Apropos regionen i det sydlige Danmark skal sidst men ike mindst omtale byen Billund med forlystelsesparken Legoland, dedikeret til de berømte klodser, et ideelt sted til hele familien og den største i Danmark.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l