Home - Grækenland - Ioniske Øer

Campingpladser i IONISKE ØER

Grækenland: Regioner

Ioniske Øer: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Ioniske Øer!

Ioniske Øer er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne på de Ioniske Øer er blandt de mest populære blandt turister, der ønsker at tilbringe deres ferie ved havet på de græske øer, da de er godt forbundet med hinanden og giver dig mulighed for at opdage meget charmerende steder, hvor havets og naturens skønhed mødes med historien i et område, der er tæt forbundet med den venetianske dominans. De Ioniske Øer regionen, også kendt som Eptanese, hvis navn stammer fra 7 store øer, der udgør det geografiske område i øgruppen, består idag af Korfu, Paxi eller Paxos, Lefkas eller Lefkada, Ithaca, Kefallonia og Zakynthos. Kythira, den syvende ø er derimod en del af den nærliggende Attika-region.

Store navne, som vi finder i oldtidens og mere moderne litteratur, men frem for alt postkortlignende landskaber og monumenter, der tiltrækker turister hvert år fra hele verden. De Ioniske øer er dette og meget, som, godt forbundet med Patras og de andre havne i Det Ioniske Hav, er reelle turistmagneter. I den forstand er den mest turistede ø bestemt Korfu, som, udover det krystalklare hav og frodige natur byder på mange muligheder for rekreation for dem, der elsker shopping og livligt aftenliv. Fra den karakteristiske europæiske atmosfære, med en blanding af Italien og Frankrig i hjertet, passer øen Korfu til enhver type ferie, også takket være smukke strande såsom Paleokastritsa, Messonghi, Halikounas, Avlaki, Agios Stefanos og Agios Georgios, for blot at nævne nogle få.

Mens Zakynthos er et andet stort turistmål, ideel for campister, der er til vandreture og hvide klipper, der afspejles i det krystalklare hav, er de andre øer destinationer, hvor man stadigkan opleve de lokale traditioner. Paxi og den mindre Antipaxi fortryller med de næsten uberørte bugter, mens Lefkada afspejler dets nærhed til fastlandet med mange landsbyer spredt mellem øens grønne og blå farver. Mens Kefallonia er et paradis for dem, der elsker ro og den brise, der tempererer sommervarmen, mens nærliggende Ithaca byder en ferie med myter og landskaber:  afslapning er sikret, takket være de strande og monumenter, der ligger nær de maleriske landsbyer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l