Home - Grækenland - Kreta

Campingpladser i KRETA

Grækenland: Regioner

Kreta: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Kreta!

Kreta er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne på Kreta ligger primært langs kysten af den største af de græske øer, en koncentration af postkortlignende strande og monumenter, der fortæller historien om den minoiske civilisation og den befolkning, der har boet her i århundreder. Øen Kreta og de nærliggende øer er blandt de vigtigste turistmål i Grækenland og danner en region, der er feriemål for både campister, der ønsker at opleve historien og den særlige lokale kultur, og for unge mennesker, der nyder det underholdende liv på stranden og i natklubberne.

Kretas natur fortryller selv de mest krævende turister med den fascinerende blanding af krystalklart hav og vild natur, med bjerge og dale inde i landet, der tilbyder ideelle områder for vandrere. De smukke hvide bjerge i Chania, i den vestlige del af øen, er beskyttet af Nationalparken Samaria. Men alle eller de fleste af campingpladserne på Kreta er placeret ved havet, og ud over nærheden til tjenester og den nemme adgang, skyldes det strandenes skønhed og deres unikke egenskaber: Balos-lagunen, den lyserøde strand på øen Elafonisi, det fine sand på Falassarna, blandingen mellem hav og kultur på Kommos, Triopetra-klipperne, roen i Aglos Pavlos og Preveli, palmerne på Vai stranden, den let skrånende havbund i Kalamaki.

Men der er ikke kun strande ved en campingferie på Kreta, en ø med fortryllende landskaber, der spænder fra havet til Psiloritis bjergene. Historieinteresserede vil også nyde at besøge ruinerne fra den antikke minoiske civilisation i Knossos, Festos og Zakros samt museet i hovedbyen Heraklion, der også er smuk med bygninger fra middelalderen og renæssancen. Derudover er Spinalonga-øen, som ligger i Elounda-bugten, smuk og er rejse gennem tiden med monumentene fra de folk, der skiftevis har boet der. Klostre og huler, hvoraf Milatos skiller sig ud, konkurrerer om de mest nysgerrige campister.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l