Home - Grækenland - Midtgrækenland

Campingpladser i MIDTGRæKENLAND

Grækenland: Regioner

Midtgrækenland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Midtgrækenland!

Midtgrækenland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Midtgrækenland giver mulighed for at tilbringe ferie i landets "hjerte", der består af det kontinentale området nord for Athen og et øområde. Midtgrækenland, som mod syd ligger ud til Korinthbugten og mod øst  Det Ægæiske Hav, hvor den store ø Evia og øerne Sporaderne ligger, tilbyder en perfekt blanding af hav, natur og monumenter til campister, der beslutter at tilbringe deres ferie her. Ideelt på alle årstider, men området viser sig fra sin bedste side om sommeren og i de varmere måneder, når det er muligt at bo på campingpladserne ved havet.

Strandene i Midtgrækenland er meget populære, især dem, der ligger på Evia øen, engang kendt som Negroponte og kun få meter fra landets fastland. Man kan komme dertil over broerne, der forbinder øen med resten af regionen, og Evia byder på brede strande og krystalklart hav: Nissiotissa og Marmari er turiststrande, Agali fortryller med sin ro, Chiladou fortryller med bjerget Dirfi i baggrunden. En rejse til øen Evia giver dig også mulighed for at besøge Grækenlands "små Seycheller”: ud for Capo Lichada og kun tilgængelig med båd, byder øerne Lichadonisia eller Lichades på eksotiske scenarier, der hvert år tiltrækker de mest krævende turister. Øerne Manolia, Strongylí, Mikri Strongylí, Steno, Vagia, Vorias og Limani er obligatoriske steder for dem, der er i området og ønsker at se drømmescenarier.

også kysterne i det kontinentale Midtgrækenland er fortryllende, fra området ved Maliakos-bugten til kysterne med udsigt over Korinthbugten, hvor der er masser af campingpladser og det er let at komme rundt for at udforske baglandet og arkæologiske udgravninger. Blandt de mest charmerende steder er der afgjort Delfi, den berømte by på skråningerne af Parnassus-bjerget, som bevarer Apollons tempel og en af de mest interessante arkæologiske udgravninger i hele Grækenland. På en kulturtur må du ikke gå glip af Termopili (nær badebyerne Kamena Vourla), Arahova, Galaxidi, Karpenissi, Evoia og Skyros.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l