Grækenland: Regioner

Peloponnes: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Peloponnes!

Peloponnes er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne på Peloponnes er værter for turister i et af de historiske områder i det sydlige Grækenland, en halvø karakteriseret af det fascinerende møde mellem hav, natur og monumenter. Campingpladserne på Peloponnes, der primært er beliggende langs kysterne i Det Ægæiske Hav, tilbyder mulighed for at tilbringe ferie ved det krystalklare hav og nyde udflugter til baglandet, der især består af bjergområder og er rigt på arkæologiske udgravninger blandt de mest berømte i hele Grækenland.

Det er især de smukke strande i Peloponnes med en kontinuerlig veksling mellem sandstrande og bugter af stor charme, som tiltrækker campister især om sommeren. Blandt de mest populære strande for turister vil vi nævne: Voidokilia stranden med det klare vand og den vilde natur, stranden Costa Navarino med ry som øko-chic turistdestination, den smukke strand Simosøen Elafonisos tæt på fastlandet, Zaga stranden med 2 km gyldent sand.

Campingferie på Peloponnes betyder også udflugter for at opleve historien om denne antikke region i Grækenland, der er blandt de vigtigste hvad angår antal og kvalitet af historiske levn. Et obligatorisk stop i Olimpia, den by, der var vært for de første Olympiske lege, og som huser det arkæologiske område med resterne af den antikke by. Et andet must-see turistmål, beliggende inden for Peloponnes moderne grænser er byen Korinth, der ligger ud til bugten af samme navn. Her er der mulighed for at besøge det arkæologiske område i det gamle Korinth med Apollon-templet og Acrocorinth. Historien om Pelopennes genoplives langs de historiske og kulturelle ruter, der fører til byen Mykene, til Epidaurus med dens teater, til Argos og den maleriske Mystra, Monemvasia, Kalamata, Arcadia og Nafplio, sidstnævnte beliggende i den charmerende Argos-bugt.

De, der er til vandreture i naturen kan derimod hellige sig opdagelsen af Mani-halvøen, hvor der er ruter mellem det krystalklare hav, vild natur og maleriske landsbyer, hvor du kan opleve de lokale traditioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l