Home - Grækenland - Syd Aegean

Campingpladser i SYD AEGEAN

Grækenland: Regioner

Syd Aegean: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Syd Aegean!

Syd Aegean er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i den sydlige Ægæiske region er blandt de mest populære blandt turister ved ferie i Grækenland, da de er placeret i den region, der omfatter øerne Kykladerne og Dodekaneserne, med turistmål såsom Mykonos, Santorini og Rhodos. Den sydlige Ægæiske region, som er beliggende mellem Grækenland og Tyrkiet, i det Det Ægæiske Hav udfor øen Kreta, byder på et bredt udvalg af campingpladser, hvor man kan bo, hvoraf de fleste er placeret på kysten og med direkte adgang til strandene.

Campingpladserne på Kykladerne repræsenterer den perfekte kombination af hav og sjov, som unge mennesker fra hele verden vælger til deres ferie i Grækenland hvert år. Øgruppen Kykladerne er tilgængelig med fly og med færge eller flyvebåd, afhængigt af destinationen, og består af omkring 220 øer af sjælden skønhed, der er kendetegnet ved krystalklart vand og maleriske landskaber. Kykladerne omfatter to af de mest berømte turistmål i Grækenland: Mykonos med en blanding af smukke strande og restauranter og barer til fornøjelser på alle tidspunkter af dagen, Santorini af vulkansk oprindelse med sine farverige strande og klipper, der tilbyder ekstraordinære udsigter. Begge Mykonos og Santorini har lufthavn og er helt sikkert de mest besøgte øer i Kykladerne, men for dem, der elsker campingferie er der ikke mangel på valgmuligheder: Naxos med sin blanding af hav og natur, Paros med de eventyrlige strande, der indeholder essensen af Kykladerne, Ios med sine isolerede strande og restauranterne i det historiske centrum, Sifnos med de mange forskelligartede landskaber, der egner sig til vandreture. Det er svært at lave en liste over de smukkeste øer i Kykladerne, fordi hver af disse perler i det uberørte hav har sin egen karakter, der gør at turisterne forelsker sig, alt efter alder og interesser.

I den sydlige Ægæiske region er også de Dodekanesiske øer, der ikke har noget at misunde Kykladerne når det kommer til charme, men atmosfæren er anderledes: den fantastiske Rhodos, den største ø i øgruppen, er ideel til par på udkig efter en romantisk ferie med hav, historie og kultur. Fra det sted, hvor Kolossen på Rhodos blev rejst til Stormesterens palads, til Monolithos slottet, fortjener alt på Rhodos at blive set. Kos er også meget kendt, en perfekt blanding af strande og monumenter, mens Karpathos, Kalymnos, Simi og Patmos er ved at blive mere populære.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l