Home - Cavallino Treporti

Campingpladser i CAVALLINO TREPORTI

/

2

Resultater 1 til 8 af 16

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Cavallino Treporti: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Cavallino Treporti!

Cavallino Treporti er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Kystlinjen Cavallino Treporti er en halvø mellem Venedig og Jesolo, der tiltrækker turister fra hele Europa på grund af de mange forskellige landskaber. Campingpladserne og ferielandbyerne i Cavallino treporti giver mulighed for at slappe af i naturen og besøge nogle af de smukkeste byer i det nordlige Italien, først og fremmest Venedig.

Cavallino treporti er et naturligt miljø, hvor havet og lagunen smelter sammen og byder på til stadighed skiftende scenarier: sandstranden, den store fyrreskov, Silens munding, fyrtårne, havnen, "traditionelle hytter", "pæle og net" og muslingeopdræt. Det, der gør denne kyst meget populær blandt turister, der elsker friluftsliv, er designvalget, der har gjort den til campisternes område. Campingpladserne og ferielandsbyerne er omgivet af grønne områder og køling skygge under fyrretræerne. Fra mindre steder for dem, der søger fred til de større og animerede steder med swimming pools, biografer, spillesale, helsecentre, dansegulve og tribuner til koncerter eller kabaret.

Bådture og cykelture er ideelle til at opdage naturen i området og unikke steder som fiskedale, sandbanker og fyrreskove, der er perfekte til birdwatching. Hvis man tager lidt væk fra kysten finder man de gamle og maleriske lagune landsbyer som Ca 'Savio, Ca' Vio, Treporti, Lio Grando, Lio Piccolo og Punta Sabbioni. Og ikke langt derfra, efter en kort bådtur, kan man opleve den tusindårige charme i Venedig.

Venedig, juvelen blandt de venetianske og italienske turistattraktioner, er en elegant og unik by, hvor kirker, paladser, antikke broer, monumenter og pladser fortælle om byens kunstneriske og kulturelle liv. Hjertet i Venedig er den vidunderlige Piazza San Marco, det mest elegante rum i Europa, omgivet af værker af ubestridelig værdi: den imponerende Campanile og basilikaen med sine fem porte og dekorationer i marmor og mosaikker, der foregriber interiørets værker og rigdom, Palazzo Ducale, symbol på Serenissima og Torre dei Mori.

Hvis du opholder dig på en af campingpladserne i Veneto, anbefaler vi at besøge de karakteristiske øer, ikke langt fra Venedig: Murano, Burano, Pellestrina og Torcello.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l