Home - Søen Trasimeno

Campingpladser i SøEN TRASIMENO

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Søen Trasimeno: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Søen Trasimeno!

Søen Trasimeno er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Søen Trasimeno omgivet af de grønne umbriske bakker er den fjerde største i Italien. På dens bredder ligger der campingpladser og ferielandsbyer nær de skønne landsbyer som Castiglione del Lago, Passignano, San Feliciano, Tuoro sul Trasimeno og Castel Rigone, men småbyerne beliggende længere inde i landet, såsom de etrustiske Panicale, Lisciano Niccone og Piegaro er absolut også et besøg værd.

Hvis du opholder dig på en af campingpladserne eller turistlandsbyerne ved Trasimeno-søen, får du mulighed for at tage den fantastiske færgetur til de tre øer: Isola Maggiore er den eneste beboede af øerne og har mange attraktioner, såsom vindmøllen, dock-området og  bygningerne, Isola Minore, også kendt som den lille ø Isoletta, og Isola Polvese kan frit besøges også selvom de siden 1995 hører til Regionalparken Parco Regionale del Trasimeno og byder ud over den smukke udsigt også de besøgende på La Rocca, ruinerne efter kirken Chiesa Olivetana di San Secondo og kirken San Giuliano.

Blandt de smukkeste byer med udsigt over Trasimeno-søen man ikke må gå glip af er Castiglione del Lago, i provinsen Perugia og Passignano, den største landsby på den nordlige bred. I Magione finder du Malteserriddernes slot castello dei Cavalieri di Malta og tårnet Torre dei Lambardi. Gå heller ikke glip af et besøg på slottet Castello di Mongiovino, en lille befæstet landsby i kommunen Panicale, der også huser en smuk kirke i Bramante-stil dedikeret til Jomfru Maria.

Blandt de ting man bør opleve under et ophold på en af campingpladserne ved Trasimeno-søen er et besøg på slottene: fra  slottet Rocca del Leone di Castiglione del Lago til ruinerne efter slottet Castello di Zocco. Hvis man er til cykelture, anbefaler vi at tage rundt om søen delvis på den almindelige vej, og når det er muligt på cykelstien.

Hvis du er ved Trasimenosøen og er heldig at finde en, der laver det, bør du absolut smage brustico, en ret bestående af fisk fra søen (aborre eller suder), og cannina der blot er sukkerrør, der anvendes til at lave ilden, som fisken steges over uden nogen anden form for tilberedning. Fiske steges indtil den er næsten forkullet. Den serveres med ekstra jomfru olivenolie, salt, peber og citron.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l