Turistområder

Oplev Turistområder valgt af vores eksperter

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Italien: Regioner

Umbrien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Umbrien!

Umbrien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Umbrien er en smuk region når det kommer til landskab, kultur og historie, og man kan opleve regionen fuldt ud ved en ferie på en af de mange campingpladser eller ferielandsbyer i Umbrien.

Ud over den smukke hovedstad, Perugia, med de maleriske middelaldergader, den smukke Piazza IV November og Palazzo dei Priori, må man blandt de umbriske landsbyer ikke gå glip af Gubbio, en pragtfuld by i Perugia-provinsen med dens storslåede Piazza Grande og konsulernes gotiske palads.

Assisi, som er kendt for at være Frans af Assisi, Italiens skytshelgen og Sankta Claras by, ligger i de umbriske bakker, på toppen af Mount Subasio og er et spektakulært syn. Vi anbefaler at booke en af campingpladserne i området og besøge denne perle mindst en gang i livet.

Blandt de smukkeste landsbyer i Italien er der også Spello, og en tur i denne landsby vil ikke skuffe dig. Hvis man derimod tager til Norcia og Trevi, er det obligatorisk at smage trøffel, en specialitet, der imponerer.

Der er også campingpladser i Foligno, som er den tredjestørste by i Umbrien, og en af de ældste. Efter bombardementerne under Anden Verdenskrig blev byen genopbygget og bragt til dens nuværende udseende. Blandt de ældste bygninger finder vi kirken Santa Maria di Pistia, der går tilbage til år tusind.

Et virkelig fantastisk natursted er søen Trasimeno. Passignano er en af byerne, der ligger ud til søen på bjergskråningen, og et besøg er et must. Efter at have besøgt fæstningen kan man tage på sejltur på søen Isola Maggiore.

Valnerina, dalen af Nera-floden er meget malerisk og derfor en stor turistattraktion, et af de mest fortryllende grønne steder i hele Italien. Den vigtigste attraktion er Marmore-vandfaldet, et af de højeste og mest spektakulære i Europa.

Umbria Jazz Festival er en symbolsk manifestation i denne region, med deltagelse af kunstnere fra hele verden. Den afholdes hvert år i juli hovedsageligt i Perugia, med nogle enkeltforekomster i andre byer. I de seneste år har der også været vinterudgaven af arrangementet med navnet Umbria Jazz Winter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l