Home - Kroatien - Dubrovnik-Neretva

Campingpladser i DUBROVNIK-NERETVA

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Kroatien: Regioner

Dubrovnik-Neretva: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Dubrovnik-Neretva!

Dubrovnik-Neretva er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingspladserne og ferielandsbyerne i Dubrovnik-Neretva-regionen giver mulighed for at tilbringe en badeferie i det sydlige Dalmatien på grænsen mellem Kroatien og Montenegro. Regionen byder på mange udendørs faciliteter med adgang til Adriaterhavets strande, som ligger både på fastlandets kyst, hvor Dubrovnik er hovedstad, er på Peljesac halvøen og på de tre store øer: de smukke øer Korcula, Mljet og Lastovo.

Ferie på Peljesac halvøen og øerne i Dubrovnik-Neretva regionen er mest populære i løbet af sommeren, når turister vælger campingpladser i Kroatien for at slappe af på stranden i kort afstand fra det krystalklare hav. Den anden kroatiske halvø er Peljesac, som man kan køre til i bil fra Ston, byder på en fascinerende kombination af hav og natur: Peljesac halvøen er lang, smal og omgivet af maleriske øer, og her veksler det mellem sand- og stenstrande med charmerende bugter, og det hele omgivet af vild natur og plantager af frugttræer. Blandt de mest kendte byer på halvøen Peljesac bør nævnes Orebic, som er den største og bedst udstyrede til turisme, men også landsbyerne Ston, Trpanj og Viganj. Hvad angår strandene derimod vil vi nævne følgende, som er blandt de smukkeste på Peljesac halvøen: Prapratno, Vodice, Duba, Trstenica, Dingac og Mirice.

Endnu mere fascinerende er øerne og Korčula, som er den største og tilbyder også flere campingpladser at vælge imellem. Korčula forfører, sammen med Mljet og Lastovo øhavet, der udgør de såkaldte Curzolane Øer, med den maleriske gamle bymidte og de vidunderlige strande såsom Lumbarda og St. Nicholas. Apropos smukke steder, så giver kysten i Dubrovnik-Neretva regionen mulighed for at besøge den charmerende by Dubrovnik: kendt som "Adriaterhavets perle", byen Dubrovnik er både en badeby og en by med kunst og kultur, med en bred vifte af monumenter og museer man kan besøge i løbet af ferien. Blandt de mest berømte strande i Dubrovnik anbefaler vi Banja, med udsigt over den gamle by, såvel som Buža og Šunj, hvor sidstnævnte er placeret på den lille ø Lokrum.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l