Home - Kroatien - Istrien

Campingpladser i ISTRIEN

Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Kroatien: Regioner

Istrien: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Istrien!

Istrien er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Istrien, den nordlige del af Kroatien, som omfatter næsten hele Istrien halvøen, har en perfekt blanding af kystnære landskaber ud til Adriaterhavet, maleriske landsbyer, monumenter og vild natur. Omgivelsernes skønhed og den tilgængelige position for turister fra Centraleuropa lige på grænsen til Slovenien, gør Istrien til et populært turistmål, især for dem, der beslutter at tilbringe deres ferie ved havet i Kroatien.

Istrien har en lang tradition for udendørsferie, også for naturister, og har mange campingpladser og ferielandsbyer, der især er placeret langs Adriaterhavskysten, tæt på nogle af de mest berømte kroatiske strande. Med cirka 445 km kystlinje, hvortil kommer kysterne på øerne og øområderne, byder Istrien-regionen på mange badebyer, der tiltrækker mange turister, især om sommeren, og i årets varmere måneder. Hvis vi starter nordpå fortjerner kystbyerne som  Umago, Cittanova, Parenzo, Orsera, Fontane, Rovigno, Pola helt sikkert at blive nævnt, og hvis man tager mod den østlige side af Istrien bør også Medulin og Portalbona samt Labin og Rabac også nævnes. Ikke mindre smukke er Brijuni-øerne, øgruppen, der ligger i den sydlige del af Istrien, som man kan besøge med organiserede ture, da de er en del af nationalparken af samme navn. Når det kommer til havet, er nærheden til de smukkeste strande i Istrien vigtig, når man skal vælge campingplads og blandt disse, er helt sikkert Crveni stranden i Rovinj-området og strandene i Cape Kamenjak og Debeljak på den sydlige spids af halvøen, ikke langt fra byen Pula.

Hvis vi ser på Istriens opland, mangler denne smukke region i Kroatien, helt sikkert ikke turistattraktioner, som man fra campingpladserne på kysten kan komme til i bil eller med guidede ture. Bjerget Učka, , Montona og Kont-skovene, grotterne som dem i Baredine og Mamorgrotten er ideelle områder for vandrere og naturelskere, selvom det er svært at nævne alle naturattraktioner i en region, der er meget rig på nationalparker og beskyttede områder. Det anbefales derfor at tage på udflugt ind i Istriens opland, gerne med korte stop i de maleriske landsbyer og gamle fiskerbyer, Istrien byder på malerisk natur og mad og vin, der skal smages.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l