Kroatien: Regioner

Kystnære montana: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Kystnære montana!

Kystnære montana er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Primorje-Gorski Kotar regionen er blandt de mest populære i Kroatien på grund af landskabets skønhed, herunder de smukke øer i Kvarner-bugten og den geografiske placering, som gør området let tilgængeligt fra Centraleuropa. Rijeka er den største by i Primorje-Gorski Kotar, der ligger i Østistrien langs grænsen til Slovenien og byder på et væld af turistattraktioner, især for dem, der ønsker at tilbringe deres ferie ved havet i nogle af de mest maleriske omgivelser ved Adriaterhavet.

Primorje-Gorski Kotar region i Kroatien, der er et populært feriemål, også for dem, der nyder ferie i naturen, omfatter en lang kyststrækning langs fastlandet som, ud for øerne Kvarner, strækker sig fra halvøen Istrien til grænsen til Lika og Segna-regionen. Mens fastlandskysten fortryller med sin blanding af strande og fiskerlandsbyer, arkitektur og baglandet, der er rigt på grønne områder som bjergene i Gorski Kotar er det dog øerne i Primorje-Gorski Kotar, der hvert år tiltrækker turister fra hele verden.

Øerne  Veglia, Cherso, Arbe og Lussino ligger som små grønne pletter, der lyser op i Adriaterhavets blå, og er et paradis ved en ferie ved havet på campingpladserne, der ligger få meter fra havet. Den mest tilgængelige og mest turistede af øerne er uden tvivl Krk, der, forbundet med fastlandet via broen Krk, giver nem adgang til nogle af de smukkeste strande i Kroatien, som ofte forvaltes direkte af campingpladserne på kysten. Øen Cres, der cirka er på størrelse med Krk, er en af Kroatiens største øer, men den er fjernere fra kysten og er adskilt fra den nærliggende ø Lošinj af en lille kanal fra den romerske æra. Cres og Lošinj har også talrige campingpladser og ferielandsbyer, der er ideelle til afslapning på strandene og til at udforske området, der veksler mellem natur og karakteristiske landsbyer. Beliggende længere mod syd er øen Rab, der er mindre, men dette bidrager kun til dens ry som et lille ferieparadis: Det er let at nå strandene og den hyggelige gamle bydel, som gemmer på hyggelige overraskelser, fra campingpladsen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l