Home - Kroatien - Lika og Segna

Campingpladser i LIKA OG SEGNA

Kroatien: Regioner

Lika og Segna: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Lika og Segna!

Lika og Segna er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Cmpingpladserne og ferielandsbyerne i Lika og Segna-regionen giver mulighed for at bo tæt på nogle af Kroatiens smukkeste naturlandskaber, især Nationalparken Plitvicesøerne med de berømte vandfald, den nordlige del af øen Pago og den korte kyststrækning ved Adriaterhavet beliggende ved foden af Bebie Alperne. Lika og Segna-regionen er ideel til ferie i det fri, og er kendetegnet ved områdets variation, hvor hav og bjerge er kombineret og giver turister mulighed for at tilbringe en afslappende ferie på kysten og samtidig at tage ind i oplandet for at tage på udflugter på nogle af de mest værdifulde europæiske steder set ud fra et naturalistisk synspunkt.

 Campingpladserne ved Nationalparken Plitvicesøerne er helt sikkert blandt de mest efterspurgte af dem, der beslutter at besøge baglandet i Lika og Segna-regionen, og årsagerne hertil er lette at få øje på, når man er der. Selvom Kroatien primært er kendt som et strandeferiemål, er dette grønne område ved grænsen til Bosnien-Hercegovina betagende: Beliggende i Lička Plješivica-bjergene, tilbyder Nationalparken Plitvicesøerne fortryllende landskaber med søer, floder, vandfald og huler midt i de gamle skoves tætte vegetation. Plitvicesøerne, som kom på UNESCO’s verdensarvsliste i 1979 og dækker et område på 33.000 hektar, har et bredt udvalg af planter og dyr, der bidrager til at gøre området til en turistattraktion på verdensplan.

På vej mod havet byder Lika og Segna-regionerne på mange ekstraordinære landskaber, der skifter mellem bjerge, bakker og byer med stor charme, som den maleriske hovedstad Gospić, der ligger i umiddelbar nærhed af Naturparken Velebit. En gang ankommet til kysten, der er meget forrevet og fascinerende med kombinationen af hav og natur, er det vigtigste skridt øen Pag. Øen Pago, der er et internationalt kendt turistmål med mange campingpladser og ferielandsbyer hører til Lika og Segna-regionen i den nordlige del, men det er nok at give mulighed for at tilbringe en ferie i fortryllende badebyer med hvide sandstrande og krystalklart hav. Byen Novalja er for eksempel stedet for unge mennesker, der vælger den på grund af den perfekte kombination af hav og underholdning: Zrćes strand er en kontinuerlig række af natklubber og diskoteker ud til havet. Stederne i Lun på den nordlige spids af øen, er mere stille men ligeså fascinerende med de fortryllende Potocnica og Zubovići, Caska, som er et paradis til dykning.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l