Turistbyer

Oplev Turistbyer valgt af vores eksperter

Kroatien: Regioner

Split-Dalmatia: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Split-Dalmatia!

Split-Dalmatia er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Split-Dalmatien regionen byder velkommen til turister fra hele verden, der vælger at tilbringe deres ferie i det centrale Dalmatien, et område rigt på historie og postkortlignende landskaber, der ligger i den sydlige del af Kroatien. Split-Dalmatien regionen er med den fascinerende by Split som hovedby, ideel til badeferie med afslapning og sjov, med mulighed for at udforske et område, der er rigt på turistattraktioner og muligheder for udflugter i naturen.

Det er helt sikkert de følgende tre største øer, der spiller den vigtigste rolle under en badeferie i Split-Dalmatien regionen: Brac, Hvar og Vis. Øen Brazza er blandt de største øer i Adriaterhavet, med hele 170 km kyst, der hvert år fyldes af turister på grund af deres skønhed og de mange muligheder i området. Campingpladserne i Brac er meget efterspurgte på grund af badebyer af en kaliber som Bol med den berømte strand Det Gyldne Horn, de mange landsbyer ved kysten og især det bjergrige bagland, hvilket gør det ideelt også til vandreture. Også øen Hvar, der kombinerer fascinerende bugter med et natteliv velegnet til unge mennesker, er meget turistet, mens den nærliggende ø Vis og dens øhav med småøer er egnet til turister, der søger fred og ro, måske med en udflugt i det grønne og et dyk i det klare hav.

Vedrørende det kontinentale område i Split-Dalmatien regionen anbefales, som allerede nævnt, et stop i Split for at se skønheden i en by, der i årevis kun er blevet betragtet som et passageområde. Den dynamiske hovedby, som har en kalender fuld af begivenheder og et smukt hav to skridt fra de kunstneriske og kulturelle attraktioner fortryller turister med monumenter såsom Diocletians Palads og St. Domnius domkirken, samt strandene Bacvice, Znjan og den mest isolerede Bene. Blandt de andre byer i regionen man bør besøge, vil vi nævne dem i Zagora i baglandet designet af bjergene Mosor og Kozjak: fra Sinj til Vrlika, og til Imotski med den utrolige natur ved Den røde sø og Den Blå sø.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l