Home - Kroatien - Zadar

Campingpladser i ZADAR

Kroatien: Regioner

Zadar: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Zadar!

Zadar er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Zadar regionen byder turister velkommen i området i det nordlige Dalmatien, der er den centrale del af den kroatiske kyst. Zadar-kysten er ideel til badeferier og byder på mange muligheder for turister, der ønsker at opholde sig på de to smukke strande ved Adriaterhavet, både på fastlandet og på en af de beboede øer. Zadar øgruppen med mere end 300 øer, holme og klippeskær, er et naturparadis, der byder på mange muligheder for vandreture og områder, der veludstyrede til turistindkvartering. Blandt disse er helt sikkert øen Dugi Otok, den største af øgruppen, hvor det krystalklare hav møder den frodige natur og de maleriske fiskerbyer og tilbyder campister oplevelsen af en ekstraordinær ferie. Langs Dugi Otok øens 100 km lange kyst kan du finde campingpladser, der giver dig mulighed for nemt at besøge nogle af de smukkeste strande: bugten Sakarun med masser af strandfaciliteter, den charmerende Veli Rat med fyret i baggrunden og den tilgængelige Veli Zal, uden at glemme Telascica og Lopata.

Vedrørende ferie på øerne i Zadar-regionen, er der mange turister, der vælger den sydlige del af øen Pago med dens karakteristiske forrevne kystlinje, eller den grønne Ugljan med det utrolige landskab i Pašman. Også øerne Molat, Rava, Lavdara, Iz, Sestrunj, Rivanj, Vrgada, Zverinac, Vir og den oprindelige Galešnjak med dens karakteristiske hjerteform, er fascinerende.

Hvis vi tager længere ind i landet er ferien på en campingplads i Zadar regionen ikke mindre charmerende, og dette takket være steder så smukke, at man mister pusten: fra den utrolige Ninska Laguna Beach i Nin, til strandene i Pisak og Kulin i Starigrad Paklenica, op til den smukke by Biograd. Mere generelt er Zadar-regionen kendetegnet ved den slående kombination af hav og natur, der gør den ideel til både afslapning og aktiv ferie uden at glemme de kostbare monumenter, man bør besøge. Fra hovedbyen Zadar med dens historie, til byerne i baglandet som Obrovac med Karst slugterne, mulighederne for at udforske skønheden i området, som findes over alt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l