Home - Montenegro - Northern region

Campingpladser i NORTHERN REGION

Northern region!

Northern region er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i det nordlige Montenegro er ideelle for turister, der ønsker at fordybe sig i de frodige og uspolerede strækninger af denne region på grænsen mod Bosnien-Hercegovina og Serbien. Det nordlige Montenegro er perfekt til dem, der elsker udflugter, til fods eller på mountainbike, og for dem, der ønsker at opdage de lokale traditioner. Det er den største region og er hovedsageligt bjergrig, med den højeste top af Kolata zla, som er 2534 meter over havets overflade.

Den nordlige del af Montenegro er tyndt befolket og er et paradis for dem, der ønsker at tilbringe deres ferie omgivet af natur og beviset er tilstedeværelsen af tre nationalparker ud af de i alt fem i Montenegro, alle pragtfulde og tilgængelig fra campingpladserne i nærheden.  Nationalparken Durmitor er den største og Tara flodens Canyon er absolut den største attraktion, da det er den dybeste kløft i Europa og blandt de største i verden: langs floden er der spektakulære vandfald og rafting er blandt de mest populære aktiviteter for turister.

Nationalparken Prokletije er den senest etablerede i Montenegro, men den er ikke mindre interessant af denne grund, takket være de beskyttede områder i Volusnica og Hridsko-søen. Nationalparken Prokletije, der er rig på naturattraktioner, der spænder lige fra glaciale søer til grotter, har nogle af de højeste punkter i Montenegro, som for eksempel Zla Kolata og Maja Kolata.

Biogradska Gora National Park omfatter derimod Bjelasica bjergkæden i de Dinariske alper, som har en af de sidste urskove i Europa. Blandt naturattraktionerne af størst betydning påpeger vi den fascinerende og romantiske sø Biograd og de glaciale søer.

Også byerne i det nordlige Montenegro er interessante, startende fra Bijelo Polje, ligeledes også klostrene, der ligger spredt over hele område, som f.eks klosteret Morača og Piva Klosteret.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l