Østrig: Regioner

Burgenland: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Burgenland!

Burgenland er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Burgenlandbyder turister velkommen til Østrigs østligste delstat, der ligger langs grænsen til Ungarn. Burgenland er kendetegnet ved hovedsageligt fladt terræn, der er rig på naturparker, heriblandt National Park Neusiedler See-Seewinkel, og Burgenland er derfor ideel til campingferie i tæt kontakt med naturen og med mulighed for at udforske området, der er rigt på landsbyer og slotte.

Campingpladserne i Burgenland, der ligger spredt i hele området fra nord til syd, er ideelle til turister, der søger afslapning i naturen og til dem, der elsker vandreture, cykling og ridning. Den velkendte milde klima i Pannonia, den gamle region mellem floderne Donau og Sava, giver Burgenland mulighed for at tilbyde ideelle betingelser for ferie det meste af året, og det er ikke tilfældigt, at campingpladserne i denne delstat er blandt de mest værdsatte af familier med børn.

Blandt områderne i Burgenland har Neusiedler See-Seewinkel National Park, der ligger i nord, nær grænsen til Slovakiet, den højeste koncentration af campingpladser og ferielandsbyer. Neusiedler See, som er på UNESCO's Verdensarvsliste takket være områdets naturlige og kulturelle rigdom, er også en af landets største turistattraktioner: campingpladserne ved Neusiedler See er ideelle for vandrere, der ønsker at udforske området, der er rigt på flora og fauna. En rigdom på natur, som gennem årene også vedrører turismenfaciliteter, med organiserede ture og aktiviteter vedrørende wellness. På Neusiedler See kan man sejle og surfe om sommeren, mens det om vinteren ikke er usædvanligt at se skøjteløbere.

Apropos sport, så er Burgenland også et golfland og dette takket være kombinationen af det milde klima og det flade terræn: de mest populære golfbaner er i Donnerskirchen, Lutzmannsburg, Bad Tatzmannsdorf, Stegersbach og Loipersdorf.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l