Østrig: Regioner

Kärnten: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Kärnten!

Kärnten er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Kärnten giver mulighed for at bo midt i den generøse natur i Østrigs sydligste delstat, der ligger på grænsen til Italien og Slovenien, i en region præget af mildt klima og smukke landskaber. Kärnten er ideel for turister, der søger afslapning og for dem, der er til vandreture eller cykelture, og området fascinerer ved første blik med de mere end 1.200 søer, som, ud over de smukke udsigtspunkter, også er hjemsted for mange af mest populære campingpladser: Det krystalklare vand i Kärntens søer er perfekt til badning og vandsport.

Når Kärnten kun har to større byer, hovedbyen Klagenfurt am Wörthersee og Villach, er det forbundet med at det er naturen, der dominerer i denne østrigske delstat beliggende i et distrikt bag de Karniske Alper. Kärnten, der især er kendt for sine søer, er en perfekt blanding af naturparker, naturskønne veje og slotte, det hele beriget af museer og kurbade, der gør feridagene endnu mere behagelige og interessante for turisterne.

Campingpladserne ved Kärntens søer er meget efterspurgte, men hvilke er mest kendte? Hver af Kärntens søer har en særlig charme, der består i skønheden af den omgivende natur, de maleriske landsbyer på bredden eller  tilbuddet om service og faciliteter, dedikeret til turister. Ikke desto mindre kan vi bekræfte, at den mest berømte sø i Kärnten er Wörthersee: ud over at være den største i delstaten og en af de mest tilgængelige, da den ligger mellem Klagenfurt og Villach, tilbyder den en lang række faciliteter til sport og afslapning, ud over at omgivelserne omfatter de vidunderlige slotte Hochosterwitz og Landskron.

Panoramaet man kan nyde ved de andre søer i Kärnten, er bestemt anderledes, mere malerisk og i naturlige omgivelser, der er perfekte til udflugter. Disse omfatter: Millstätter See øst for Spittal, Ossiacher See og den nærliggende Faaker See nær Villach, Klopeiner See i Sankt Kanzian. Lige præcis Klopeiner See fortjener uddybning, da den ligger i et perfekt område til ferie, takket være de ca. 1300 km cykelstier og 800 km vandrestier.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l