Østrig: Regioner

Oberösterreich: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Oberösterreich!

Oberösterreich er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Oberösterreich giver mulighed for at udforske den grønneste side af denne føderale delstat i det nordlige Østrig, en af de rigeste og mest industrialiserede i landet. Oberösterreich på grænsen til Tyskland og Tjekkiet har mange landskaber med høj naturværdi og maleriske landsbyer, især langs Donau-dalen, der opdeler landet i vest til øst. På Donaus bred ligger også Linz, delstatens hovedstad og fascinerende by med dens blanding af gammelt og nyt: fra Hauptplatzmiddelalderlige vidnesbyrd til modernitet ved festivalen Ars Electronica, den livlige Landstrasse eller en koncert i Brucknerhaus, byen Linz har noget for enhver type turist.

Selvom campingpladserne i Linz giver mulighed for at besøge hovedstaden og nyde skønheden og roen i de grønne områder, der ligger langs Donaus bred, ligger de fleste udendørs-faciliteter i Oberösterreich, dog i den sydlige del af landet. I Salzkammergut er det campingpladserne ved søer, der er hovedpersoner, da de hvert år vælges af turister tiltrukket af den smukke natur, det milde klima og mulighederne i Mondsee, Attersee, Traunsee og især Wolfgang. Wolfgangsee er faktisk et af de mest populære turistmål i delstaten, da den giver mulighed for at tilbringe aktive eller afslappende ferier midt i naturen: vandsport er mest populært, samt vandreture og mountainbike omkring søen. Med svævebanerne og Schafbergbahne og 12er Horn Bahn kan man nå toppene af Schafberg og Zwölferhorn bjerget, hvorfra man kan nyde ekstraordinære udsigtspunkter med fantastisk udsigt over søen og det omkringliggende område.

Når man besøger Oberösterreich fra et  historisk, kunstnerisk og kulturelt synspunkt er der ud overhovedstaden Linz også etaperne i den charmerende gamle bydel i Steyr, i den maleriske landsby Schärding, det historiske torv i Wels og de smukke byer Hallstatt ved Hallstätter See og Gmunden ved Traunsee. Endelig er der hvert år mange mennesker, der besøger Mauthausen koncentrationslejr, ca. 25 km fra Linz, for ikke at glemme, hvad der skete på et af de symbolske steder fra Anden Verdenskrig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l