Home - Østrig - Tyrol

Campingpladser i TYROL

/

2

Resultater 1 til 8 af 15

Østrig: Regioner

Tyrol: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Tyrol!

Tyrol er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Tyrol er et referencepunkt for fans af udendørsferier, på udkig efter afslapning i den uspolerede natur i de alpine landskaber og efter ideelle scenarier til skiløb og og udflugter til fods og på mountainbike, afhængigt af sæsonen. Hovedstaden i det østrigske Tyrol, placeret på grænsen mellem Østrig og Italien, med Alperne i midten, er Innsbruck, en by man kan besøge på alle årstider: Smuk om sommeren og i de varmeste måneder med blandingen mellem kunst, kultur og sportsaktiviteter, om vinteren viser den sin romantiske side med de traditionelle julemarkeder, festlighederne under adventsdagene og de nærliggende skisportssteder Patscherkofel og Nordkette.

En ferie i Tyrol i løbet af foråret, sommeren og efteråret er en mulighed for at genskabe et tæt forhold til den vilde natur i disse områder, hvor de imponerende bjerge og grønne dale giver mulighed for at genoplade krop og sind. Tyrol er perfekt til afslapning, med mulighed for at nyde de mange kurbade og SPA'er, der ligger i hele området, og har de ideelle rammer for udflugter på landet eller i bjergene. Campingpladserne ved badesøerne eller i nærheden af dem er populære blandt turister, da de kan tilbyde utrolig natur og alt hvad du behøver til en underholdende og afslappende ferie: Achensee, Thiersee, Heiterwangersee, Natterer See, Berglsteinersee, Möserer See og Piburger See er nogle af badesøerne i Tyrol, hvor man kan stoppe op. Sportsentusiaster kan derimod gå på vandreture eller med mountainbike op i højderne, hvor de kan beundre de smukke alpine søer som Zireiner See, Drachensee eller Wildsee. Vandløbene er fortryllende for dem, der udforsker området, især på de steder, hvor de løber ind i bjerget og danner kløfter og vandfald, såsom Stuibenfall og Grawa Wasserfall.

Om vinteren dækker sneen som tidligere nævnt, de tyrolske bjerge og gør dem til det ideelle område til langrend, snowboard, alpint og vintervandring. Blandt de vigtigste skiområder, hvor der er campingpladser, anbefaler vi: Mayrhofen, Kitzbühel og Kirchberg, Ghiacciaio Ötztaler Gletscher og Sölden, Obergurgl-Hochgurgl.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l