Home - Schweiz - Bern

Campingpladser i BERN

Schweiz: Regioner

Bern: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Bern!

Bern er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Bern er talrige, da de er placeret i en af de største og mest interessante kantoner i Schweiz set ud fra et turistmæsssigt synspunkt. Regionen, der er hjemsted for hovedstaden Bern ligger i det vest-centrale Schweiz, byder på mange naturattraktioner lige fra ådalen Aaar til naturreservater, og søerne i Biel, Thun og Brienz. Mittelland-området er et paradis for vandreentusiaster og for dem, der simpelthen ønsker at nyde en afslappende campingferie.

Gürbetal foralperne og Schwarzenburgerland, sletterne i Laupenamt og Bodensee-regionen: Denne  korte liste over turistattraktioner, elsket af campister, ville være nok til at beskrive skønheden i kantonen Bern, som er meget mere end en simpel "grøn pude" omkring hovedstaden i Schweiz. Berner Oberland i den sydlige del, tilbyder det karakteristiske alpine landskab med bjergtoppe over 4000 m. over havets overflade og skisportssteder samt steder til sommerudflugter kendt i hele verden, såsom Interlaken, Grindelwald, Wengen og Mürren.

Berner Mittelland er bestemt mere flad, og her flyder floderne Aare og Emme gennem grønne dale, der strækker sig helt ind til hovedbyen og ledsager turisterne på rejsen fra syd-nord indtil Seeland, der ligger omkring den smukke sø Bienne. Den nordligste del af kantonen Bern består i stedet af Verwaltungsregion Berner Jura, den fransktalende region, som huser nogle af de mest ekstraordinære landskaber i Schweiz: de maleriske gader i det grønne og udsigten over Chasseral er fortryllende.

Når det kommer til byer er hovedstaden Bern absolut et besøg værd for dem, der besøger Kantonen, takket være turistattraktioner såsom den maleriske gamle bydel, der er føjet til UNESCOs verdensarv, og Zytglogge, det berømte klokketårn i Bern. Det er desuden også værd at besøge katedralen, Albert Einstein Hus-Museum, Parlamentets bygning, Bjørneparken i Zoo og Botanisk Have

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l