Home - Schweiz - Freiburg

Campingpladser i FREIBURG

Schweiz: Regioner

Freiburg: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Freiburg!

Freiburg er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Freiburg giver turister mulighed for at opdage denne fascinerende kanton i det vestlige Schweiz, kendetegnet ved et område rigt på naturattraktioner, såsom området med Foralperne og Seeland. Byen Freiburg, hvor det typiske schweiziske landskab møder bymiljøet, hvor gammelt og nyt kombineres, er en middelalderby beliggende ved floden Sarina, rig på monumenter og livlig med tilstedeværelsen af et velrenommeret universitet.

Et besøg i kantonen Freiburg på campingplads giver et dejligt glimt af Schweiz, der opsummerer alle landets kendetegn med sine fortryllende landskaber og maleriske gamle landsbyer. Fans af ferie i naturen, med afslapning og udflugter, vil i Freiburg Foralperne finde det ideelle miljø til at dyrke deres interesser: det grønne landskab i Gruyere regionen og omgivelser ved søen Schwarzsee er ideelle til trekking og udflugter på mountainbike. Gruyere er det grønne hjerte i Freiburg kantonen og camping her er ensbetydende med at opleve de nærliggende turistattraktioner, der spænder lige fra Moléson, smuk om sommeren med udsigten og værdsat om vinteren til skiløb, til landsbyerne Gruyères, Bulle og Charmey med deres karakteristiske stil og liveligheden ved begivenhederne. Også Schwarzsee-regionen er værd at opleve, et af de mest attraktive turistområder i Freiburg takket være søernes skønhed og de omkringliggende omgivelser med maleriske landskaber, ikke kun gårde og restauranter på landet, men også svævebaner og turistruter man kan følge når som helst på året.

Ferie i Freiburg giver også mulighed for at glæde ganen med vin- og madture i vinområderne og mejeriområderne, samt mulighed for at besøge den smukke by, som lægger navn til kantonen. Byen Freiburg forfører nemlig selv de mest krævende turister med dens middelalderstil, forskønnet af naturen, der løber gennem byen i form af Sarina floden og omgiver byen med grønt landskab. Freiburgs vartegn er katedralen Freiburg Münster med det 74 meter høje tårn og store vinduer, men lige så karakteristiske er de gamle huse i den gamle bydel med deres gotiske facader, der gør dem unikke. Freiburg er rig på monumenter og er også en pulserende by med begivenheder dedikeret til kunst, kultur og traditioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l