Home - Schweiz - Jura

Campingpladser i JURA

Schweiz: Regioner

Jura: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Jura!

Jura er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Jura giver mulighed for at tilbringe en afslappende ferie med udflugter i naturen i det område, der omfatter den sydlige del af Jura-bjergkæden og den nordlige del af Jura Plateauet. Kanton Jura, der er beliggende i den nordvestlige del af Schweiz, der grænser til de franske regioner Bourgogne Franche-Comté og Grand Est, er ideel for dem, der elsker udendørsliv og aktiv ferie.

Hovedstaden i Jura er Delémont, middelalderby med en malerisk gammel bydel, der er lidt mere end en halv times kørsel fra Basel. Herfra kan man tage til de vigtigste turistmål i Jura, som for turister, som regel falder sammen med Franches-Montagnes plateauet, Parc Naturel Regional du Doubs og Ajoie sletterne, hvor slottet Porrentruy ligger.

Campingpladserne i Franches Montagnes er et referencepunkt for turister hele året, da de er ideelle til vandreture og mountainbiking om sommeren, men med ankomsten af sne giver de perfekte betingelser for vintersport. Også Parc Naturel Regional du Doubs er et paradis for vandrere med dens floder og bakker, men den viser det bedste af sig selv i løbet af sommeren, og takket være de ruter, der kombinerer natur og kultur. Aktiv ferie med vandreture, mountainbiking og kajak, med behagelig afveksling i form af monumenter som Saint-Ursanne kirken.

Dem, der elsker kunstbyer, kan fra campingpladsen også komme til hovedstaden Delémont via Porte au Loup og Porte de Porrentruy, og beundre den maleriske gamle bydel i middelalderlig stil med de fem springvand.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l