Home - Schweiz - Obwalden

Campingpladser i OBWALDEN

Schweiz: Regioner

Obwalden: Oplev alle regioner

Planlæg din ferie på campingplads eller feriested med hele familien. Rejsetips til ferie.

Obwalden!

Obwalden er et område fuld af ting at se, gøre, spise ... og rejse!

Campingpladserne og ferielandsbyerne i Obwalden er vært for turister, der ønsker at tilbringe deres ferie i midten af Schweiz, i kantonen placeret mellem Vierwaldstättersøens sydlige bred og naturreservatet UNESCO Biosphere Reserve Entlebuch. Kanton Obwalden, hvis hovedby er Sarnen, en malerisk by på omkring 10.000 indbyggere, der ligger ved Sarnen-søen, er en kanton med mange campingpladser, der udnytter områdets egnethed til udendørsferie.

Campingpladserne i kantonen Obwalden er hovedsageligt koncentreret langs Vierwaldstättersøen bredder, ved Sarnen-søen og den lille sø Lungern. Campingpladserne ved Obwalden søerne, der både er perfekte til afslappende ophold og til aktiv ferie, herunder vandreture og vandsport, tilbyder en storslået udsigt over Schweiz landskab og service af høj kvalitet. Mens Sarnersee og Lungern-søen, samt de mindre søer, tiltrækker turister med de grønne bjerge, der omgiver dem, er der ved Vierwaldstättersøen også mulighed for at dyrke mange aktiviteter: fra sejlture med båd til udflugter langs de mange ruter, der går fra Route Suisse til bjergene, med toppe, der kan nås med svævebanen.

Søerne er højdepunktet under en ferie på campingpladserne og ferielandsbyerne i Obwalden, men dem, der elsker natur og vandrestier vil også værdsætte toppene af Urner Alperne på grænsen til det kanton Nidwalden, samt ruterne i UNESCOs biosfære Entlebuch : moserne og postkortlignende landskaber er den perfekte baggrund for enhver ferie. UNESCO biosfære Entlebuch er ikke blot til afslapning, de det er det perfekte område til "gør det selv"-vandrere, og for dem, der ønsker at deltage i organiserede ture i dette grønne område med stor skønhed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få vores tilbud og gode råd

Du modtager en mail med dine præferencer med hensyn til ferie, ud over vores regelmæssige tilbud der er forbeholdt vore medlemmer

Jeg giver mit samtykke til behandlingen af mine personoplysninger ved KoobCamp S.r.l